به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روز یکشنبه در آئین اختتامیه جشنواره شعر دفاع مقدس «حریم و حرم» در اراک اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید بسیار بر حفظ و صیانت از ارزش ها و نهادینه سازی آرمان های انقلاب دارند به همین سبب این وظیفه و تکلیف آحاد جامعه ما در هر عرصه ای است.
وی گفت: امروز دشمن در عرصه فرهنگی تلاش دارد با استفاده از هر ابزار ممکن ازجمله محتواهای منتشره در فضای مجازی، به فرهنگ اسلامی و انقلابی آسیب وارد کند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: در این میان آنچه که باید مورد توجه قرار گیرد نحوه اقدام ما در برابر این هجمه های فرهنگی و تلاش برای تولید محتوای فاخر ارزشی است تا اجازه ندهیم با ورود محتواهای نامناسب مولفه های فرهنگی و دینی و انقلابی ما تحت تاثیر قرار گیرد.
دری نجف آبادی بیان کرد: یکی از این حوزه های عرصه شعر و ادبیات آئینی است که می تواند نقش مهمی در راستای رسیدن به هدف ذکرشده داشته باشد و در ترویج و تبیین اخلاق دینی، ارزش های اسلامی و آرمان های انقلابی تاثیرگذارانه عمل کند.
وی خاطرنشان ساخت: امروز شعر آئینی ما باید گسترش دهنده معنویات و ارزش ها باشد و از آنجا که جوانان دوستدار شعر و هنر هستند این زبان بر آنها تاثیر فراوان دارد، پس این رسالت مهم از سوی فعالان این عرصه نباید نادیده گرفته شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر و همچنین ترویج سبک زندگی دینی و اسلامی از این طریق به خوبی در جامعه نهادینه خواهد شد و به این ترتیب شاهد ارتقای فرهنگی خواهیم بود.
نظر شما