به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله هاشمی شاهرودی درهمایش سراسری ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی کشور با بیان اینکه پیشگیری یکی از مباحث مهم در دنیا است گفت: پیشگیری از برخورد نیز مهمتر است و امروز سیستم های دنیا بدنبال مکانیزم و ساختاری برای پیشگیری از تخلفات هستند .
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد : موضوع پیشگیری در قانون اساسی نیز مورد تاکید قرارگرفته و معتقدیم ستاد حفاظت اجتماعی می تواند در بحث پیشگیری کمک موثری باشد .
وی د رادامه گفت: درصورتیکه برنامه درستی برای تشکیلات حفاظت اجتماعی صورت گیرد و امکانات لازم برای فعالیت آن فراهم شود این ستاد در بحث پیشگیری بسیار تاثیر گذار خواهد بود .
وی گفت: ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی باید چشم و گوش دستگاه حاکمیتی باشد و برکات آن به طور حتم برای سایر دستگاهها نیز خواهد بود .
وی در پایان گفت: علی رغم همه مشکلاتی که در شکل گیری این ستاد وجود داشت اما این ستاد تشکیل شد و امیدواریم در راستای وظایف خود و پیشگیری از جرم نقش موثری داشته باشد .
رئیس قوه قضائیه همچنین از معاونت اداری و مالی دستگاه قضایی خواست مساعدت لازم را ازجهت تامین منابع مالی ستاد پیشگیری از حفاظت اجتماعی به عمل آورد .
نظر شما