پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۶

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی البرز:

۲۶۰۰ واحد صنفی در البرز بازرسی شد/جمع‌آوری البسه قاچاق

۲۶۰۰ واحد صنفی در البرز بازرسی شد/جمع‌آوری البسه قاچاق

کرج - رئیس اداره نظارت براماکن عمومی استان البرز با اشاره به بازرسی پلیس از دو هزار و ۶۰۰ واحد صنفی، گفت: طی این بارزسی ها البسه قاچاق یا نامتعارف و مواد مخدر از عطاری ها جمع آوری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ موسی تقی پور پیش از ظهر دوشنبه در همایش مشترک پلیس و اصناف که در باشگاه میلاد کرج برگزار شد، ضمن تبریک هفته ناجا، به بازدید پلیس استان از دو هزار و ۶۰۰ واحد صنفی اشاره کرد و گفت: طی این بارزسی ها البسه قاچاق یا نامتعارف و مواد مخدر از عطاری‌ها جمع‌آوری‌شده است.

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان البرز در ادامه هدف از برگزاری این همایش را تعامل میان پلیس و اصناف اعلام کرد و افزود: شعار امسال ناجا «پلیس برای امنیت و امنیت برای همه» است و حرکت در این راستا را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

وی بابیان ‌اینکه در سطح استان البرز ۵۱ هزار و ۳۴۳ واحد صنفی فعالیت می‌کنند، تأکید کرد: از این میان ۴۲ هزار و ۷۴۶ واحد دارای پروانه و ۸ هزار و ۵۵۷ واحد بدون پروانه فعالیت می‌کنند.

سرهنگ تقی پور از وجود بیش از ۱۲ هزار واحد صنفی غیرمجاز در سطح استان البرز خبر داد و خاطرنشان کرد: در نظر داریم با همکاری اتاق اصناف واحدهای صنفی را ساماندهی کنیم.

وی در بخش دیگری بابیان اینکه حدود دو سال است که طرح‌های عفاف و حجاب در سطح استان البرز اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه ساماندهی ویترین مغازه‌ها مراکز خرید استان البرز در سطح کشور نمایان است و این نشان‌دهنده توجه اداره اماکن به مباحث عفاف و حجاب است.

وی از کنترل ۲۰۰ سفره‌خانه به‌صورت آنلاین در سطح استان، خبر داد و افزود: تالارهای این استان نیز با دوربین‌های مداربسته کنترل می‌شود.

به گفته وی اداره نظارت بر اماکن عمومی استان البرز می‌خواهد با کنترل اصناف به‌صورت آنلاین، حضور فیزیکی پلیس را از واحدهای صنفی حذف کند.

کد خبر 4108889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha