پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۴۰

در آیین تودیع و معارفه شهردار سردرود عنوان شد؛

سرمایه گذاری بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریالی در سردرود

سرمایه گذاری بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریالی در سردرود

تبریز - شهردار سابق سردرود از سرمایه گذاری بیش از یک هزار میلیارد ریالی در سردرود خبر داد و گفت: در شورای چهارم شهر سردرود جذب این میزان سرمایه گذاری برای شهر انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد حاجی زاده ظهر دوشنبه در آیین معارفه یعقوب فتح الله زاده ضمن تقدیر و تشکر از شورای چهارم و پنجم به علت انتخاب یعقوب فتح الله زاده شهردار بومی برای شهر سردرود، افزود: شهرداری سازمان بومی و محلی، خودکفا و مستقل است، وقتی من به عنوان شهردار این شهر انتخاب شدم در کنار سیاستگذار شهر برنامه ها را اولویت بندی کردیم و این برنامه ها در چهار محور بود که بازگشایی خیابان امام خمینی، محله القلندیس، پل خروجی و هدایت آب سطح شهری اصلی ترین برنامه های بنده به شمار می رفت و من این برنامه ها را به همراه تکریم ارباب رجوع، صداقت و پاکدستی و شفافیت شرح وظایف نسبت به سیاستگذاری های تدوین شده انجام می دادم

وی با بیان اینکه بازگشایی خیابان امام خمینی آرزوی دیرینه مردم سردرود بود، اظهار داشت: اوج ترافیک در این شهر حاکم بود و از سوی دیگر این خیابان اصلی شهر به بن بست بر می خورد که در اینصورت سرمایه گذار که برای سرمایه گذاری وارد سردرود میشد ا این خیابان به بن بست می رسید و این شهر را نمی توانست مشاهده کند.

شهردار سابق سردرود تصریح کرد: در وهله نخست تشکیل کمیته توافقات با شورای شهر و کلیه توافقات انجام شده با سیاستگذاری شورا در راستای اولویت بندی معضلات شهری در مقابل دوربین های مدار بسته فیلمبرداری انجام می شد.

حاجی زاده با بیان اینکه یکی از برنامه های من عدم پرداخت هزینه و با استفاده از امتیازات و توافقات بود که خوشبختانه بیش از ۴۰ باب مغازه در خیابان امام خمینی تملک شد و همچنین بیش از ۲۰ سال بود که مسیرگشایی خیابان القرندیس بلاتکلیف مانده بود که ما این خیابان را زمانی مسیرگشایی کردیم که در مناطق شهرداری توان پرداخت حقوق پرسنل را نداشتند.

وی ادامه داد: من در زمان بارش ها باید در شهر حضور می یافتم تا آبها را هدایت کنم و طبق تعامل با آب و فاضلاب مسیر لوله کشی با تملک ملک ها آب های سطحی هدایت شد.

شهردار سابق سردرود با بیان اینکه یکی از وظایف شهردار تولید ثروت برای شهروند است، اظهار داشت: هدایت آبهای سطحی در حالی هدایت شد که این طرف جاده در حوزه استحفاظی شهرداری سردرود و آن طرف جاده در حوزه استحفاظی شهرداری تبریز قرار داشت که با انجام توافقات پل سردرود احداث شد.

حاجی زاده با بیان اینکه شهردار برای ساخت شهر به دنبال درآمد پایدار باشد، گفت: با تشکیل هیئت کارشناسی جذب سرمایه گذاری طبق شیوه نامه تدوین شد و طبق این برنامه برای جذب سرمایه گذار در این شهر در سطح کشور فراخوان دادیم و مرکز تجاری فرش با حمایت شورای چهارم و شهرداری سردرود با اعتبار بیش از یک هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در سردرود انجام شده است.

وی از مشارکت بخش خصوصی با اعبتار ۴۴ میلیارد تومان در  ۴۴ واحد ۶۰۰ متری خبر داد.

سردرود قطب غذاخوری های استان و پایتخت تابلو فرش جهان است

رئیس شورای اسلامی سردرود نیز در این جلسه گفت: سردرود قطب غذاخوری های استان و پایتخت فرش جهان است.

مقصود عبدالمحمدپور با بیان اینکه روند صعودی سردرود بدون مشارکت مردم غیر ممکن است، اظهار داشت: این شهر ۳۵ هزار نفر جمعیت دارد و با فعالیت پنج نفر در شهرداری و شورای شهر امکان پیشرفت وجود ندارد و باید مردم پای کار آمده و دست فعالان شهرداری و شورا را بگیرند.

وی همچنین در ادامه با بیان اینکه ما امروز مدیون خون شهدا هستیم، چرا که آنها جان دادند تا جان نگه داریم، افزود: آرامش و آسایش موجود در شهر فعالیت بیش از پیش را می طلبد تا روند فعالیتها تغییر کرده تا با تلاش بیشتر شاهد پیشرفت این شهر باشیم.

رئیس شورای اسلامی سردرود ابراز داشت: امیدوارم مسئولان استانی به خصوص فرماندار و مدیر کل امور شهری و شهرداری استانداری و همچنین شهرداری تبریز بیش از این همراه اعضای شورای شهر و شهرداری سردرود برای پیشرفت این شهر باشند.

عبدالمحمدپور همچنین در ادامه با بیان اینکه در هیئت امنای مساجد فرهنگسازی بیان داشت: هیئت امنای مساجد توان ایجاد تعامل میان مردم و مسئولان در راستای پیشرفت سردرود را دارند.

شوراها شورای شهر نیستند بلکه شورای شهرداری هستند

شهردار جدید سردرود نیز در این جلسه با بیان اینکه بار سنگین مسئولیت بر دوش شهرداری است، اظهار داشت: بنده برای چهار سال به عنوان شهرداری سردرود 15 برنامه ارایه کرده ام که صیانت از حق الناس، مشارکت عمومی هر شهروند یک شهردار و تعهد شوراها به قانون سه برنامه اصلی من به شمار می رود.

یعقوب فتح الله زاده با بیان اینکه خط قرمز و میثاق ما قانون است، افزود: در این چهار سال جایگاه شوراها را ارتقا می دهیم، در حال حاضر شوراها شورای شهر نیستند بلکه شورای شهرداری هستند و این معظی برای شهرها به حساب می آید.

کد خبر 4109284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha