پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۷

امام جمعه موقت بشرویه:

جایگاه نیروی انتظامی در حفظ امنیت قابل تقدیر است

جایگاه نیروی انتظامی در حفظ امنیت قابل تقدیر است

بشرویه- امام جمعه موقت شهرستان بشرویه گفت: نیروهای نظامی و انتظامی از جایگاه والایی در زمینه حفظ نظم و امنیت کشور برخوردار هستند که این قابل تقدیر است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر حدادیان عصر دوشنبه در دیدار با نیروهای نظامی و انتظامی به مناسبت هفته ناجا گفت: در کشور اسلامی ایران اقدامات بسیاری در راستای اجرای آموزه های دینی و قرانی و فرامین مقام معظم رهبری انجام می شود که یکی از بهترین اقدامات در کشور اسلامی ما خدمت به مردم است.

وی افزود: نیروی انتظامی در کشور ما با تمام توان و بدون هیچ توقعی در راستای خدمت به مردم تلاش کرده و حتی شبانه روزی برای حفظ جان و مال مردم و مرزهای این سرزمین هوشیار و آماده باش هستند.

حجت الاسلام حدادیان اظهار داشت: نیروهای نظامی و انتظامی مرزبانانی هستند که علاوه بر حفظ مرز حیا، ارزش های انقلاب، ایمنی و... ، با افراد خائنی که قصد برهم زدن نظم و امنیت کشور و نظام را دارند مقابله می کنند.

امام جمعه موقت شهرستان بشرویه بیان کرد: نیروی انتظامی ما دارای کارنامه درخشانی ست و این را از تماس های رضایتمندانه مردم با سامانه ۱۹۷ می توان دریافت.

وی اظهار داشت: نیروی انتظامی در بحث مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر و اعتیاد نیز با تقدیم شهدای بسیار، کارنامه ای درخشان از خود به جا گذاشته است.

حجت الاسلام حدادیان گفت: مقام معظم رهبری نیز همواره قدردان رشادت های سبزپوشان نیروی انتظامی بوده و جایگاه این حافظان نظم و امنیت در کشور را جایگاهی والا می دانند.

امام جمعه موقت شهرستان بشرویه بیان کرد: امروز نیروهای مسلح ما به قدری آماده و قدرتمند شده اند که در کوتاه ترین زمان ممکن اجازه هرگونه تعرض و دست درازی را از دشمن می گیرند.

وی همچنین با اشاره به اینکه گاها در شهر مردم با فرهنگ های مختلفی هستند از نیروی انتظامی خواست تا درجهت ارشاد و راهنمایی مردم نیز تلاش داشته باشند.

کد خبر 4109319

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha