پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۹

رئیس هیئت بسکتبال قم در گفتگو با مهر:

۲ تیم قمی در لیگ دسته دوم بسکتبال مردان کشور شرکت می‌کنند

۲ تیم قمی در لیگ دسته دوم بسکتبال مردان کشور شرکت می‌کنند

قم - رئیس هیئت بسکتبال استان قم گفت: ۲ تیم قمی در لیگ دسته دوم بسکتبال مردان کشور شرکت می‌کنند.

مرتضی سخایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: رقابت‌های لیگ دسته دوم بسکتبال مردان کشور در حالی از ماه آینده آغاز می‌شود که بسکتبال قم پس از مدتی غیبت در لیگ‌های بزرگسالان کشور، امسال با ۲ تیم در لیگ دسته دوم حاضر است و این، اتفاق مثبتی برای بسکتبال قم به شمار می‌رود.

وی افزود: بر اساس اعلام آمادگی باشگاه‌های قمی، تیم‌های خلیج فارس و مهتاب از باشگاه‌های خصوصی و فعال بسکتبال قم در جدول برگزاری لیگ دسته دوم بزرگسالان کشور قرار گرفته‌اند که مسابقات خود را در گروه‌های ۴ تیمی برگزار خواهند کرد.

رئیس هیئت بسکتبال استان قم گفت: تیم خلیج فارس قم در گروه ۲ با تیم‌های بسکتبال شکلی تهران، قزوین و زنجان همگروه شده و مهتاب قم نیز باید در گروه ۳ با کرمانشاه، اسد آباد و تیم سایرس تهران رقابت کند که از هر گروه ۲ تیم به مرحله بعد صعود می‌کنند.

سخایی بیان داشت: تاریخ شروع مسابقات، ۱۲ آبان در نظر گرفته شده که دور گروهی و اول این پیکارها به صورت رفت و برگشت و مراحل بعدی به صورت متمرکز برگزار می‌شود و هر ۲ تیم خلیج فارس قم و مهتاب قم با بازیکنانی عمدتاً بومی و آینده‌دار وارد این مسابقات می‌شوند.

وی عنوان کرد: بسکتبال قم ۲ سال قبل در لیگ دسته اول کشور نماینده داشت که این تیم با نام هیئت بسکتبال قم در لیگ یک حضور پیدا می‌کرد اما در پایان آن فصل، به دلیل نبود حامی مالی، حضور تیم در لیگ دسته اول منتفی شد و سال گذشته نیز به دلیل ادامه همین مشکل نتوانستیم حامی مالی برای تیمداری در لیگ پیدا کنیم.

رئیس هیئت بسکتبال قم تصریح کرد: این موضوع که ۲ باشگاه قمی تصمیم به حضور در لیگ دسته دوم گرفته‌اند اتفاقی خوشحال کننده برای بسکتبال قم است زیرا بازیکنان جوانی که امروز در این مسابقات شرکت کرده و تجربه کسب می‌کنند در آینده می‌توانند بار مهمی از روی دوش بسکتبال قم بردارند و بسکتبال قم تا سال‌های سال از وجود آن‌ها بهره مند شود.

کد خبر 4109779

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha