پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۱

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان:

بسیج سازندگی در زنجان ۱۱۵ طرح عمرانی در دست اجرا دارد

بسیج سازندگی در زنجان ۱۱۵ طرح عمرانی در دست اجرا دارد

زنجان-رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان گفت: بسیج سازندگی در زنجان ۱۱۵ طرح عمرانی در دست اجرا دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد امندی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: بسیج سازندگی استان زنجان در زمینه محرومیت زدایی طرح های خوبی را اجرا می کند که در همین راستا ۱۱۵ طرح عمرانی را در دست اجرا دارد که ۲۲ پروژه به بهره بردای رسیده و برای ۱۱۵ طرح عمرانی با ۱۰ میلیارد تومان مصوب شده است. 

وی اظهار کرد: امسال طرح های عمرانی توسط بسیج سازندگی در سطح ۸۵ روستای استان زنجان با هدف محرومیت زدایی اجرا می شود.

رئیس بسیج سازندگی استان زنجان گفت: ارتقای فرهنگ و روحیه جهادی اولویت اول این سازمان است که در این زمینه برنامه های مختلفی برگزار می شود و تاکنون هم در اجرای طرحهای عمرانی موفق بوده است. 

امندی به تعداد طرح‌های اجرا شده اقتصاد مقاومتی در استان زنجان از نیمه دوم سال ۹۲ تاکنون اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از ۲ هزار۲۵۵ طرح اقتصاد مقاومتی در زنجان اجرا شده است.

امندی ابراز کرد: عمده طرح‌های اجرا شده اقتصاد مقاومتی در استان زنجان مربوط به صنایع غذایی و صنایع تبدیلی بوده و برای اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی با هماهنگی سازمان بسیج سازندگی استان تسهیلات بانکی برای کارفرمایان در نظر گرفته شده است.

وی ابراز کرد: سپاه استان زنجان در بحث فرهنگی و اجتماعی، بهداشت و سلامت، طب اسلامی، اقتصادی و اشتغال وارد عرصه شده و طرحهای خوبی را اجرا می کند. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان افزود: سپاه و بسیج در کنار هم برای توسعه و پیشرفت و آبادانی استان زنجان در مناطق محروم برنامه ریزی و تلاش لازم را دارند.

کد خبر 4110599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha