به گزارش خبرنگار مهر، امیر خوش نیت روز چهارشنبه در مراسم جشن عاطفه ها که با حضور برخی ا ز مسئولان در مدرسه حاجی بهرامی شهر قزوین برگزار شد با تقدیر از دانش آموزان برای مشارکت در جشن عاطفه ها بیان کرد: هدف اصلی از برگزاری جشن عاطفه ها ایجاد فضای همدلی و نوع دوستی بر محوریت انفاق و نیکوکاری است.
وی ادامه داد: برگزاری جشن عاطفه ها در مدارس از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه به فرهنگ سازی انفاق و نیکوکاری در میان پدران و مادران آینده و آینده سازان جامعه کمک می کند از این رو حضور دانش آموزان در این عرصه فرهنگی و دینی به لحاظ اجتماعی ارزش بالاتری به نسبت میزان کمک جمع آوری شده دارد.
قائم مقام کمیته امداد استان قزوین گفت: با آغاز سال تحصیلی حدود ۲۳۰ هزار دانش آموز در سطح استان قزوین در کلاس های درس حاضر شدند که از این تعداد سه هزار و ۳۱۳ دانش آموز تحت حمایت کمیته امداد استان قزوین هستند.
وی افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) براساس رسالت های خویش حمایت های فرهنگی را در اولویت قرار داده است تا فقر در خانواده مددجو ماندگار نشود و حتی بستر ارتقای فرزندان این خانواده ها فراهم شود که امروز برخی از چهره های برتر علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، ورزشی در گذشته از مددجویان کمیته امداد بوده اند.
خوش نیت گفت: سال گذشته در جشن عاطفه ها هزار و ۲۲۳ مدرسه مشارکت داشتند که سرانه کمک هر مدرسه در این جشن ۳۷۶ هزار تومان بوده است و در سال جاری شاهد افزایش مشارکت مدارس به هزار و ۲۴۲ مدرسه بوده ایم که پیش بینی افزایش حدود ۴۰ درصدی را داریم.
نظر شما