پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۲۴

درکمیته کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مطرح شد؛

زلزله خاموش در واحدهای تولیدی/گلایه مندی از افزایش نرخ حمل بار

زلزله خاموش در واحدهای تولیدی/گلایه مندی از افزایش نرخ حمل بار

بیرجند- افزایش کرایه های بار باعث گلایه مندی بسیاری از فعالان اقتصادی در خراسان جنوبی شده که نیازمند بررسی است.

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین جلسه کمیته کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در خصوص افزایش تعرفه حمل ونقل جاده ای در محل سالن جلسات اتاق بازرگانی برگزار شد.

مدیر عامل یک واحد تولیدی در این جلسه به بیان مشکلات حمل و نقل و تاثیر بر تولیدات این واحد صنعتی پرداخت.

بهرام محمدی با انتقاد از افزایش هزینه های حمل و نقل بیان کرد: شرایط حمل و نقل ریلی و هوایی در خراسان جنوبی فراهم نبوده و تنها حمل و نقل جاده ای داریم.

لزوم کاهش قیمت های حمل و نقل بار

وی بیان کرد: باید قیمت کرایه ها پایین بیاید تا واحدهای تولیدی نیز بتوانند پابرجا بمانند.

وی با بیان اینکه اشتغال در خراسان جنوبی به موضوعی استراتژیک تبدیل شده است، افزود: در حال حاضر ۳۵۰ نفر در شرکت دان و علوفه فعالیت می کنند.

محمدی با بیان اینکه ۶۲ درصد از این افراد فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، گفت: این امر نیز توفیقات زیادی را برای شرکت به همراه داشته است.

وی با بیان اینکه طی هر سال ۷۵ هزار تن مواد اولیه وارد کارخانه شده و ۷۵ هزار تن نیز خارج می شود، گفت: ۹۰ درصد این حمل و نقل ها توسط کامیون ها از سایر استان ها است.

مدیرعامل یکی دیگر از واحدهای صنعتی خراسان جنوبی در این جلسه بیان کرد: خراسان جنوبی ۱۰ درصد وسعت کشور و اما یک درصد جمعیت کشور را دارد.

حمیدرضا صباغ با بیان اینکه۰.۳ درصد صنعت کشور در خراسان جنوبی است، گفت: در این استان مصرف کننده عمده نداریم و باید برای پیشرفت ، محصول را به سایر استان ها صادر کنیم.

کرایه های حمل و نقل بار توافقی است

نماینده سازمان حمایت از مصرف کنندگان خراسان جنوبی هم در این جلسه بیان کرد: هزینه های حمل به دلیل بعد جغرافیایی، در خراسان جنوبی بالا است.

علی تهوری با اشاره به انواع نرخ گذاری ها در صنعت بیان کرد: نرخ مصوب  به نرخی گفته می شود که شورای اقتصاد نیز آن را مصوب می کنند.

وی بیان کرد: یکی دیگر از انواع نرخ گذاری ها، توافقی بوده که در آن میزان نرخ نیز تعیین نمی شود و کاملا توافقی است.

معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی در این جلسه بیان کرد: کرایه های حمل و نقل بار توافقی است.

محمد گرجی با بیان اینکه از سال ۹۳ تاکنون افزایش قیمتی نداشته ایم، گفت: همچنین نسبت به سایر استان ها، پایین ترین نرخ را داشته ایم.

وی ادامه داد: در سال جاری یک درصد کرایه های حمل و نقل افزایش یافته که این مصوبه شورای عالی بوده و باید اجرایی شود.

رئیس گروه امور بازرگانی استانداری خراسان جنوبی هم در این جلسه با اشاره به افزایش یک درصدی کرایه های حمل و نقل بیان کرد: اداره کل حمل و نقل استان  شرایط خاص خراسان جنوبی را با تهران بازگو کرده و قیمت ها نیز برگردانده شود.

محمد رضا لک زایی با بیان اینکه طبق قانون، نرخ کرایه ها توافقی اعلام شده است، افزود: هر توافقی باید ناظری داشته باشد که اداه کل راهداری استان باید نظارت کند.

کد خبر 4111185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha