پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مهر ۱۳۹۶، ۹:۰۵

صندوق بین المللی پول؛

تورم ونزوئلا سال آینده از ۲۳۰۰ درصد فراتر می‌رود

تورم ونزوئلا سال آینده از ۲۳۰۰ درصد فراتر می‌رود

صندوق بین‌المللی پول(IMF) اعلام کرد که تورم ۳ رقمی ونزوئلا این طور که پیش می‌رود در سال ۲۰۱۸ به بیش از ۲۳۰۰ درصد جهش می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از بلومبرگ انگلیسی، صندوق بین‌المللی پول  اعلام کرد که تورم سالیانه  ۳ رقمی ونزوئلا این طور که پیش می‌رود، آماده است تا در سال ۲۰۱۸ به بیش از ۲۳۰۰ درصد جهش کند که این بالاترین مقدار پیش‌بینی‌ای است که تا کنون صندوق بین المللی پول برای یکی از کشورهای عضو خود تخمین زده است.

بحران سیاسی تشدید شده‌ای که از سال ۲۰۱۴ در جریان است فشار بسیار زیادی به فعالیت‌های اقتصادی تحمیل کرده است. IMF در جدیدترین گزارش خود از چشم‌انداز اقتصادی جهانی که در روز سه‌شنبه منتشر شد اعلام کرد که تولید ناخالص ملی ونزوئلا پس از این که در سال ۲۰۱۷ به میزان ۱۲ درصد آب می‌رود در سال آینده هم ۶ درصد دیگر افت خواهد کرد.

درحالی‌که بانک مرکزی ونزوئلا در دسامبر ۲۰۱۵ انتشار داده‌های تورم را متوقف کرد، IMF پیش‌بینی کرده است که قیمت‌های مصرف‌کننده در این کشور در سال ۲۰۱۸ با جهشی بزرگ ۲۳۴۹.۳ درصد افزایش یابد که این بیشترین میزانی است که این سازمان تا به حال تخمین زده است و به دنبال آن تورم ۴۴ درصدی جمهوری دموکراتیک کنگو قرار دارد.

درحالی‌که تولید نفت این کشور کاهش یافته و آشفتگی افزایش می‌یابد، IMF پیش‌بینی کرده است که نرخ بیکاری در سال ۲۰۱۸ به حدود ۱۲ درصد افزایش یابد که این بیشترین مقدار تخمین زده شده برای یک کشور است و به دنبال ان آفریقای جنوبی با فاصله کمی با نرخ بیکاری ۲۸ درصدی قرار دارد و یونان با ۲۱ درصد در رده بعدی است.

کد خبر 4111456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha