پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۶

درچهارمحال و بختیاری؛

زیرساخت های توسعه شغل های الکترونیکی فراهم شود

زیرساخت های توسعه شغل های الکترونیکی فراهم شود

شهرکرد- سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: زیرساخت های توسعه شغل های الکترونیکی و اینترنتی در این استان فراهم شود.

به گزارش خبرنگار مهر، گودرز امیری شامگاه چهارشنبه در نشست فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه زیرساخت های توسعه شغل های الکترونیکی و اینترنتی فراهم شود، اظهار داشت: باید از ظرفیت فضای مجازی در این استان بهره بیشتر گرفت و تلاش کرد شغل های اینترنتی والکترونیکی در این استان توسعه یابد.

وی عنوان کرد: فضای مجازی یک بستر پر ظرفیت برای ایجاد شغل است.

سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: باید زمینه کارآفرینی در بستر فضای مجازی فراهم شود و تلاش شود که کارآفرینان بخش دیجیتال حمایت ویژه شوند.

مدیران دستگاه های اجرایی باید در راستای جذب سرمایه گذار تلاش کنند

وی ادامه داد: بخشی نگری یکی از افت های مانع سرمایه گذاری است و در اقتصاد مقاومتی بخشی نگری مفهومی ندارد.

سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: مدیران دستگاه های اجرایی باید در راستای جذب سرمایه گذار تلاش کنند و مانع سرمایه گذاری نشوند.

وی با اشاره به اینکه وجود ظرفیت های مختلف کشاورزی، گردشگری، صنعتی، گیاهان دارویی و... باید معرفی شوند و تلاش شود که در مسیر توسعه بیشتر قرار گیرند.

فرهنگ مشارکت مردم در اجرای طرح های اقتصادی و اشتغالزا در جامعه نهادینه شود

وی یادآور شد: باید فرهنگ مشارکت مردم در اجرای طرح های اقتصادی و اشتغالزا در جامعه نهادینه شود.

سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: مردم نقش مهمی در ایجاد اشتغال در استان می توانند ایفا کنند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت مردم در اجرای طرح های مشارکتی ضروری است، اظهار داشت: هدف اصلی اجرای طرح های مشارکتی ایجاد اشتغال است.

امیری عنوان کرد: برنامه اقتصادی استان چهارمحال و بختیاری در حال تدوین است.

سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه اجرای برنامه های اقتصادی چهارمحال و بختیاری سرعت توسعه این استان را شتاب می دهد، ادامه داد: کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال از مهمترین اهداف اجرای برنامه اقتصادی استان چهارمحال و بختیاری است.

وی گفت: فعال شدن ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در شهرستانها در دستور کار است.

کد خبر 4111812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha