به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی نوری در خطبه های نماز جمعه ملارد اظهار داشت: عقل، دین، حیا، حسن خلق و ادب از ۵ خصلتی است که انشااله بتوانیم در خود احیا و حفظ کنیم و با توجه به فرمایشات رهبری که فرمودند اسرائیل و آمریکا پشت پرده همه اتفاقات منطقه است و بحث استقلال کردستان بهانه ای برای حضور آنها در منطقه است و به دنبال این هستند که جنگ و تنش در منطقه فروکش نکند و قوم کرد رادور هم جمع کنند و جنگ قومیتی را در منطقه راه اندازی کنندو مردم کرد باید مراقب نقشه و دام دشمنان باشند.
حسینی نوری افزود: در روزهای اخیر حمله آمریکا و دشمنان به نیروی مقتدر سپاه پاسداران را شاهد بوده ایم است و علت را باید جستجو کنیم چرا این رفتار را دارند همه می دانیم که نماد اقتدار ، هویت و عزت هر کشوردر مقابل زیاده خواهی های دشمن تسلیم نشدن و عقب نشینی نکردن است، در ایران در کنار سایر ابزار های قدرت که رهبری بزرگترین قدرت نظام جمهوری اسلامی و مردم هستند، و کنار این ابزار قدرت نیروهای مسلح نیز از ابزارهای قدرت و مظهر ملی نظام ما می باشند و یکی از نیروهای مقتدر در منطقه و جهان سپاه پاسداران است که دژ محکمی در برابراستکبار جهانی است.
وی با بیان اینکه هر زمانی که باید در کشوری سرک بکشند آمریکا وارد می شد گفت: امروز سپاه پاسداران دست و پای آمریکا را قطع کرده است و نمی تواند سرزده وارد شود و در سوریه و عراق و یمن و لبنان نفوذی ندارد و پایش قطع شده است و توسط سپاه بینی اش به خاک رسیده است و به همین دلیل است که از سپاه پاسداران می ترسند.
خطیب جمعه ملارد اظهار داشت: امروز سپاه پاسداران مایه عزت و افتخار ملت ما است، و حافظ ارمان های انقلاب اسلامی و نه تنها مایه ابرو و عزت بلکه محبوب دل های کشورهای منطقه است و برای کشورهای دیگر عزیز است ما از سپاه دفاع می کنیم و میخواهیم به روز و همه جا گوش به فرمان مقام معظم رهبری در مقابل دشمنان بایستد.
حسینی نوری در ادامه گفت: در همین روزهای اخیر ترامپ می خواهد سخنانی را بر علیه نظام مقدس جمهوری می خواهد سخنانی را بگوید، ترامپ دیوانه است و با زبان دیوانگی حرف می زند و اگر به قرآن رجوع کنیم در سوره بقره می فرماید: شما تا از اسلام دست برنداشتید و عقب نشینی نکردید و مطیع دشمن نشدید دشمنی دشمنان با شما ادامه خواهد داشت و تا زمانی که اسلام و انقلاب و امام و رهبری و آرمان های شهدا هست، آمریکا با ما دشمن خواهد بود و دشمنی آمریکا با اصل موجودیت ماست و بحث هسته ای بهانه است و با اسلام ترکیهو عربستان و کشورهای منطقه مخالف نیست چرا که در این کشورها عاشورا وجود ندارد و به این دلیل از آنها نمی ترسند.
امام جمعه ملارد با اشاره به اینکه دشمن با نفوذ و اقتدار ما در منطقه مخالف استگفت: مذاکره کردن با دشمن و تسلیم شدن در برابرش ذلت و شکست است و باید در برابر دشمن محکم و مقتدر و گوش به فرمان ولایت و رهبری بودو عزت و شکوه و استقلال و پیروزی داشته باشیم.
وی افزود: انقلاب ما امروز به عنوان مظهر مقاومت و الگو و حامی کشورهای مظلوم در منطقهمطرح است و دشمن به همین لحاظ با ما مشکل دارد و دشمن باید بداند که ما پای امام و رهبری و و آرمان و خون شهدا تا انتها نظام ایستاده ایم.
خطیب جمعه ملارد در پایان گفت: ۲۳ مهرماه سالروز شهادت شهید اشرفی اصفهانی است و یاد و خاطره این شهید را گرامی می داریم.
نظر شما