پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۸

فرمانده انتظامی شاهرود:

ورزش یکی از عوامل امنیت‌ساز است/ ضرورت ترویج فرهنگ پهلوانی

ورزش یکی از عوامل امنیت‌ساز است/ ضرورت ترویج فرهنگ پهلوانی

شاهرود - فرمانده انتظامی شاهرود، ضمن بیان اینکه ورزش یکی از عوامل امنیت ساز است، گفت: ورزش می تواند انسان را از بزه دور کرده و در نتیجه باعث تثبیت بیشتر امنیت و نشاط اجتماعی شود.

سرهنگ سید مجتبی اشرفی در حاشیه برگزاری مسابقات موتورکراس شاهرود در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه این رقابت ها باهمکاری اداره ورزش و جوانان و هیئت متورسواری شهرستان، ویژه جوانان علاقمند طراحی شده بود، بیان کرد: یکی از اهداف این کار، جذب جوانان به سوی ورزش است که می تواند امنیت ساز و نشاط آفرین باشد.

وی افزود: ما هر چه بتوانیم فضاهای این چنین ایمن و همراه با نظارت و همچنین نشاط آور را در جامعه ایجاد کنیم، قطعا در ایجاد تفریح سالم برای جوانان و کاهش بزهکاری موثر خواهیم بود.

فرمانده انتظامی شاهرود با بیان اینکه در این برنامه ۴۰ موتو سوار حرفه ای در روز آدینه با حرکات نمایشی تمرین شده و کنترلی انگیزه تخلیه هیجانات جوانی را به منصه ظهور رسانند، گفت: این امر می تواند نوعی تفریح برای جوانان محسوب شود و از سوی دیگر حرکات نمایشی با موتور سیکلت را از خیابان ها به پیست های کنترل شده هدایت کند.

اشرفی ورزش را باعث ایجاد انگیزه و تخلیه انرژی در بین جوانان دانست و تصریح کرد: باید با ترویج آموزه های دینی و اخلاقی و همچنین گسترش ورزش پهلوانی، آیین فتوت و جوانمردی را در میان جوانان گسترش دهیم.

کد خبر 4112449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha