پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۹:۱۱

با نگاهی به نقشه‌های هواشناسی؛

آسمان استان سمنان صاف است/ شرق سردتر از غرب

آسمان استان سمنان صاف است/ شرق سردتر از غرب

سمنان - نگاهی به نقشه‌های هواشناسی نشان می دهد، آسمان غالب نقاط استان سمنان، صاف و در برخی مناطق مانند میامی و کالپوش ابری است اما دمای هوا کاهش یا افزایش قابل ذکر ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، نگاهی به نقشه های هواشناسی همزمان با بیست و دومین روز از مهرماه۹۶، نشان می دهد استان سمنان مانند ماه گذشته دو نوع هوای متفاوت را یکی از غرب که آسمان صاف و تغییرات دمایی بسیار محدود هستند و دیگری در شرق که آسمان ابری است و احتمال بارندگی وجود دارد را پشت سر می گذراند اما میزان دما تغییر محسوسی نخواهد داشت و برای روز شنبه و یکشنبه در نهایت یک درجه هوا خنک تر از روز جمعه می شود.

دمای هوای مرکز استان سمنان هم اکنون ۱۸درجه بالای صفر است، آسمان صاف و هواشناسی برای ساعات آتی افزایش ابر اما بدون بارش را پیش بینی کرده است، بیشینه و کمینه دمای هوای سمنان نیز برای روز شنبه و یکشنبه به ترتیب ۲۵ و ۱۳ و ۲۷ و ۱۲ درجه بالای صفر خواهد بود که تغییراتی دو درجه را شاهد خواهیم بود. برای پایان روز یکشنبه یعنی آغاز دوشنبه نیز هواشناسی وزش باد و افزایش ابرها را برای مرکز دیار قومس، پیش بینی کرده است.

ابرها مهمان آسمان شاهرود خواهند بود

شاهرود، این بزرگترین و پرجمعیت ترین شهرستان استان سمنان اما وضعیتی متفاوت دارد هوا در این شهرستان خنک تر از سمنان است، ابرها به خصوص در سمت شمال و مناطق ابر و شاهوار مهمان آسمان هستند و امکان بارش در مناطق کوهستانی وجود دارد اما در شهر طی امروز و فردا بارشی رخ نخواهد داد دمای هوا اکنون ۱۲درجه بالای صفر است و هواشناسی برای روز یکشنبه نیز شرایط مشابه امروز را پیش بینی کرده است؛ بیشینه و کمینه دما هوا برای امروز و فردای شاهرود، ۱۹ و ۱۰ و ۲۱ و ۱۱ درجه بالای صفر خواهد بود اما هوای شاهرود از روز دوشنبه کمی سرد می شود.

میامی نیز شرایط مشابه شاهرود دارد با این تفاوت که ابرها از امروز در آسمان این شرقی ترین شهرستان دیار قومس حضور دارند، هوا کمی خنک و در روستاهای بخش کالپوش زمستان فرارسیده است، دمای هوای صبح شنبه شهر میامی ۱۴ درجه بالای صفر است اما ابرها آسمان را فرش کرده اند، امکان بارش در این شهرستان وجود دارد اما بارش ها در ساعات عصر با وزش باد همراه می شوند، دمای هوای رضوان اما در کمال ناباوری هشت درجه بالای صفر است و این درحالی است که شامگاه پنج شنبه رکورد یک درجه بالای صفر نیز در این بخش ثبت شد. بیشینه و کمینه هوای میامی برای روز شنبه ۲۲ و ۹ درجه بالای صفر و بخش رضوان ۱۶ و سه درجه بالای صفر است.

دامغانی ها صبح را با وزش باد ملایم آغاز کردند، هوای این شهرستان بسیار مطبوع است شاید دمای ۱۴درجه بالای صفر دامغان و آفتاب درخشانش را باید یکی از آرزوهای مردم تهران و شهرهای بزرگ صنعتی بدانیم، بیشینه و کمینه دمای کهن دیار صدردروازه ۲۴ و ۱۳ درجه بالای صفر است که به اذعان کارشناسان محبوب ترین آب و هوا را شکل می دهد، دامغان پدیده غالب هواشناسی ندارد اما از روز یکشنبه وزش باد کمی سرعت خواهد گرفت که برای این فصل از سال پدیده ای بسیار متداول است در دیباج اما هوا طی شامگاه شنبه و بامداد یکشنبه دو تا سه درجه سردتر می شود، همچنین رطوبت ۷۲ درصدی امروز آن منطقه ممکن است به بارش پراکنده در شمال شهرستان دامغان منجر شود.

شرق دیار قومس کمی سردتر از غرب

گرمسار و ایوان کی دو شهرستان همسایه نیز شرایطی دقیقاً یکسان دارند آسمانی نیمه ابری، دمای هوای ۱۵ درجه بالای صفر، وزش باد هفت کیلومتر بر ساعت و جالب تر رطوبت نسبی ۴۵درصد که در رویدادی جالب تمام فاکتورهای هواشناسی این دو شهرستان همسایه را یکسان کرده تا جایی که حتی جهت وزش باد در این شهرستان ها نیز یکی است. گرمسار و ایوان کی نیز برای روز شنبه و یکشنبه پدیده خاص هواشناسی نخواهند داشت و بیشینه و کمینه دمای هوا برای این دو شهرستان به ترتیب ۲۸ و ۱۵ و ۲۶ و ۱۵ درجه بالای صفر خواهد بود.

در مجموع باید گفت طبق معمول یک‌ماه گذشته شرق دیار قومس کمی سردتر از غرب است و احتمال بارش در برخی مناطق وجود دارد همچنین در روز شنبه کاهش محسوس دما در استان سمنان رخ نخواهد داد از سوی دیگر پیش بینی می شود دمای هوا از روز دوشنبه سردتر شود.

کد خبر 4112832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha