به گزارش خبرنگارمهر، صالح فرامرزی شامگاه شنبه درحاشیه افتتاحیه شانزدهمین دوره نمایشگاه سیارموزه ملی علوم و فناوری ایران در دانشگاه کردستان در جمع تعدادی از خبرنگاران استان گفت: به دلیل محدودیت های مکانی در تهران از سال ۹۱ و به منظور بهره مندی آحاد مردم از آثار موجود در موزه علوم وفناوری اقدام به ایجاد نمایشگاه های سیار شد.
وی با اشاره به اینکه بیشتر نمایشگاه های سیار در نیمه دوم سال برپا می شود، عنوان کرد: مخاطب اصلی ما را دانش آموزان و دانشجویان تشکیل دادند لذا رسالت ما برگزاری این نمایشگاه ها در نیمه دوم سال ودر زمان بازگشایی مدارس و دانشگاه ها است.
وی با اشاره به اینکه نگاه به موزه در ایران بیشتر ویترینی است، بیان کرد: متاسفانه هنوز نگاه به موزه ونمایشگاه در کشور ما جا نیافتاده و نیاز به تقویت فرهنگی در این راستا را داریم.
رییس اداره نمایشگاه سیار موزه علوم وفناوری ایران ادامه داد: در نیمه دوم سال گذشته سه نمایشگاه سیار در زنجان، نطنز و همدان برپا شد و تاکنون هم ۱۵ درخواست رسمی از شهرهای مختلف کشور برای برپایی نمایشگاه ارسال شده است.
فرامرزی اضافه کرد: برای دومین بار است که نمایشگاه سیار موزه علوم و فناوری ایران در استان کردستان و شهر سنندج برگزار می شود.
وی ادامه داد: در این دوره از نمایشگاه ۵۷ اثر که از این تعداد ۳۷ اثر مربوط به علوم قدیم درشاخه های مختلف هم چون مجموعه آثار رصدخانه مراغه، مجموعه الحیل مربوط به قرن سوم نوشته احمدبن موسی شاکر خراسانی و غیره در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.
وی از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه راشناساندن فناوری های قدیم به معنای واقع آن به مردم ذکر کرد و افزود: نمایشگاه ها تجربه های معتبری هستند که باعث تقویت و افزایش یادگیری می شوند.
نظر شما