۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸

معاون دادگستری خراسان شمالی:

۴۲درصد جرائم زندانیان خراسان شمالی موادمخدر است

۴۲درصد جرائم زندانیان خراسان شمالی موادمخدر است

بجنورد- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی گفت: ۴۲درصد زندانیان استان، جرم مرتبط با مواد مخدر دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید ابراهیم محجوب پیش از ظهر یک‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی اظهار کرد: نقض مقررات و گسترش ناهنجاری‌ها در جامعه سبب بروز آسیب‌های اجتماعی می‌شود که در نخستین قدم فرد و خانواده را هدف قرار می‌دهد.

محجوب طلاق، خشونت و مواد مخدر را ازجمله آسیب‌هایی برشمرد که گریبان گیر جامعه شده و عنوان کرد: دراین‌بین، فضای مجازی که یک فرصت است اما برای ما به تهدید تبدیل و فضای جامعه را به سمت انحطاط اخلاقی پیش می‌برد.

وی راه مقابله با این تهاجم را همراه شدن خانواده‌ها دانست و افزود: استفاده غلط از فضای مجازی سبب بروز آسیب در جامعه شده است.

وی با اشاره به اینکه مواد مخدر یک آسیب جدی است که با آن مواجه هستیم، اظهار کرد: ۴۲درصد زندانیان خراسان شمالی جرائم مرتبط با مواد مخدر مرتکب شده‌اند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی از حاشیه‌نشینی به‌عنوان یکی دیگر از آسیب‌های جدی یادکرد که به آن کمتر توجه شده است.

محجوب تصریح کرد: سرمنشأ بسیاری از جرائم در بستر جامعه در حاشیه شهرها به وقوع می‌پیوندد که یکی از عوامل ایجاد این آسیب نیز این است که حاشیه شهرها به‌درستی مدیریت نشدند.

وی با اشاره به اقداماتی که به‌منظور پیشگیری از خشونت به‌عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی در خراسان شمالی انجام‌شده است، عنوان کرد: در این زمینه هنوز در شهرستان‌ها با افزایش این معضل مواجه هستیم.

وی اظهار کرد: پرونده‌های ضرب‌وجرح در سال ۹۵ در اسفراین ۷ درصد، شیروان ۱۵ درصد، مانه و سملقان ۴.۵ درصد و جاجرم هم ۲۸ درصد نسبت به سال ۹۴، افزایش داشته است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی عنوان کرد: به‌طور میانگین تعداد پرونده‌های ضرب‌وجرح در استان طی سال گذشته، ۱.۸ درصد با افزایش روبرو بوده است.

محجوب اشاره‌ای نیز به آمار طلاق در خراسان شمالی داشت و بابیان اینکه در این زمینه، ثبت‌احوال و ثبت‌اسناد آمار متفاوتی را ارائه داده‌اند، اظهار کرد: با فعالیت‌هایی که درزمینهٔ مسائل مربوط به خانواده انجام دادیم، طی ۶ ماه نخست امسال، ۲۲.۲ درصد از پرونده‌های رسیده در این زمینه به سازش ختم شده است.

وی گفت: ۱۵ مرکز مشاوره درزمینهٔ اختلافات خانوادگی در پنج شهرستان بجنورد، شیروان، مانه و سملقان، جاجرم و اسفراین مجوز فعالیت دارند و در جهت کاهش آسیب در خانواده‌ها اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

وی عنوان کرد: ۴۵ درصد پرونده‌های وارده به دادگستری استان قبل از ورود به دادگاه با برنامه‌های اجراشده در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم به سازش ختم می‌شود.

کد خبر 4114575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha