موسی الرضا ثروتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این طرح که تابستان گذشته به مجلس ارایه شد ، همان طرحی است که 2 سال قبل در دولت هشتم ، برای مدیریت متمرکز بحران در کشور ، به کمیسیون اجتماعی ارایه و کلیات آن به تصویب رسید اما به دلیل عدم پیگیری دولت ، طرح کلیات آن در صحن علنی مجلس و تصویب آن به حالت تعلیق درآمد.
وی یادآور شد: امسال نیز لایحه مذکور با همان کلیات طرح قبلی در کمیسیون اجتماعی به طور مجدد مورد بررسی قرار گرفت و همانند طرح قبلی در کمیسیون اجتماعی کلیات آن به تصویب رسید هر چند که نواقص زیای دارد که باید اصلاح و رفع شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه وظیفه امداد و نجات در کشور در چارچوب وظایف وزارت رفاه لحاظ شده است ، اظهار کرد: متاسفانه به رغم اینکه در قانون نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی ، رسیدگی به وضعیت امداد و نجات در کشور و توسعه کیفی و کمی آن جزء وظایف این وزارتخانه تعریف شده است اما وزارت رفاه طی 2 سال فعالیت خود ، هیچ اقدامی در این راستا انجام نداده است.
ثروتی تصریح کرد: در حال حاضر برای کنترل و مدیریت بحران در کشور مشکل قانونی نداریم ، فقط ضعف اجرایی است که همواره در دولت ها استمرار یافته و عدم تعهدات را نسبت به شعارهایی که می دهند ، نمایان می سازد.
وی ، اصلی ترین مشکل عدم تحقق اهداف در دولت ها را ضعف مدیریت ، برنامه ریزی و اجرای قانون دانست و افزود: دولت ها همواره قانون های جدیدی پیشنهاد می دهند که عموما کارایی لازم را نداشته و دارای نواقص زیادی است. بنابراین در صورتی که نیاز به تصویب قوانین جدید در بخش های مختلف باشد ، باید این کار با مطالعات و تحقیقات کاربردی انجام شود تا مورد تصویب نمایندگان مجلس قرار گیرد.
نظر شما