پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۶

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

پروژه آماربرداری از منابع و مصارف آبی در لرستان اجرا می‌شود

پروژه آماربرداری از منابع و مصارف آبی در لرستان اجرا می‌شود

خرم آباد - مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان از اجرای پروژه آمار برداری سراسری از منابع و مصارف آب‌های سطحی و زیر زمینی این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا میرزایی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پروژه آمار برداری سراسری از منابع و مصارف آب‌های سطحی و زیر زمینی با هدف تعیین تعداد و میزان حجم تخلیه منابع آب زیر زمینی و تعیین پتانسیل و حجم مصارف آبهای سطحی و زیر زمینی برای انجام مطالعات مختلف در استان اجرا می شود.

وی ادامه داد: در قالب این طرح مطالعات تهیه بیلان منابع آب و مدیریت حوضه‌های آبریز و مطالعات طرحهای عمرانی و برنامه ریزی بهینه منابع آب انجام می شود.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان اشاره به حضور ۱۷ اکیب آمار بردار متشکل از ۳۴ مرد با تحصیلات دانشگاهی برای کارهای میدانی و صحرایی بیان داشت: ۱۵ بانو با تحصیلات دانشگاهی نیز برای انجام کارهای دفتری و بانک اطلاعات و تهیه نقشه ها به کارگیری شده است.

کد خبر 4115650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha