پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ آذر ۱۳۸۵، ۱۳:۰۰

/ بررسی مشکلات و معضلات بافت های فرسوده تهران - 10 /

سازمان نوسازی در اندازه تدوین طرح جامع نوسازی بافت فرسوده نیست

سازمان نوسازی در اندازه تدوین طرح جامع نوسازی بافت فرسوده نیست

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: ارائه طرح جامع نوسازی بافت های فرسوده تهران ادعای بزرگی است که سازمان نوسازی در حد و اندازه تدوین آن نیست و اساسا وزن سازمان ، هم وزن نوسازی کل بافت های فرسوده تهران نیست.

دکتر خسرو دانشجو در گفتگو با خبرنگار مهر ، با بیان اینکه سازمان نوسازی نباید بیشتر از حد توانایی خود طرح و برنامه ارائه دهد ، گفت: سازمان نوسازی باید در نوسازی الگو سازی کند و بخش هایی از شهر را به نحوی نوسازی کند که بتوان به این نوع نوسازی استناد کرد و آن را الگوی روشنی برای دیگر بخش ها دانست در حالی که در این مدت نتوانسته الگوی روشنی را ارائه دهد.

وی ، توانمندی های سازمان نوسازی را در حد اصلاح و نوسازی گوشه ای از شهر دانست و تاکید کرد: اگر سازمان نوسازی کاری بیش از حد توانایی و وزن خود بردارد کارهای دیگری که توانایی انجامشان را دارند روی زمین می ماند در حالی که وزن سازمان نوسازی یک هزارم نوسازی بافت فرسوده تهران هم نیست ، چگونه مدیران آن طرح جامع برای بازسازی بافت فرسوده تصویب می کنند.

عضو کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به اینکه نوسازی بافت فرسوده با توجه به حجم بسیار بالای آن و ناتوانی مالی و سازمانی شهرداری نیازمند کمک دولت و دیگر سازمان های و ارگان ها است ، افزود: مجموعه دولت و به خصوص وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت کشور باید دراین زمینه نقش فعالانه تری را بازی کنند و در کنار این نمایندگان مجلس به خصوص نمایندگان تهران باید فعالانه تلاش کنند تا بتوانیم این مشکل بزرگ را از سر راه تهران برداریم.

وی همچنین تاسیس شورایی به نام شورای عالی بازسازی بافت های فرسوده را ضروری دانست و گفت: تمامی سازمان های دولتی و غیر دولتی مرتبط با بحث بافت فرسوده باید در یک مجموعه منسجم توانمندی های اجرایی دولت و بخش خصوصی را در کنار کمک گیری از نظام اقتصادی و پولی بانک ها و دیگر موسسات اقتصادی یک جا جمع کنند در غیر این صورت با توانمندی های کنونی هیچ امیدی به بازسازی بافت های فرسوده نیست.

دانشجو ، نوسازی بافت فرسوده با به کار گیری تمام توان و بضاعت شهرداری و حتی کمک دولت بسیار مشکل دانست و تاکید کرد: مردم باید خود به صورت فعال در نوسازی بافت فرسوده حضوری پر رنگ داشته باشند و در صورت برنامه ریزی و استفاده از توان دولت ، شهرداری و مردم شاید بتوانیم در 10 سال آینده قسمت عمده بافت های فرسوده را نوسازی کنیم.

وی ، حضور مردم به صورت جبری و با فشار و تهدید را در امر نوسازی بی ثمر دانست و تاکید کرد: مردم نباید در مشارکت های خود احساس ضرر کنند ، بعضا فرمول هایی تدوین می شود که مردم باید مبلغی را دریافت کنند و یا فلان مبلغ بپردازند بدون اینکه بحث رضایت و مشارکت آنها در نظر گرفته شود.

دانشجو با اعلام اینکه باید در بحث نوسازی از تجربیات کشورهای دیگر استفاده کرد ، افزود: باید برای بافت های فرسوده فکر عاجلی کرد زیرا در بسیاری از این بافت ها مردم از حداقل امکانات برخوردارند و در برخی محلات متوسط مساحت هر خانه کمتر از 60 متر است.

وی در مورد اقدامات شورای شهر تهران در این زمینه گفت: در طول 3 سال گذشته اقدام به وضع قوانین و مقرراتی کردیم که به تشویق مردم جهت حضور در نوسازی بافت های فرسوده بپردازد که یک طبقه تراکم اضافی و استفاده از امکانات بیشتر برای کسانیکه به تجمیع قطعات در محله های دارای بافت فرسوده بپردازند از جمله آنها ست.

دانشجو با بیان اینکه با یک تشویق ساده نمی توان به نوسازی بافت های فرسوده امیدوار بود اضافه کرد: ارائه وام های نوسازی که دریافت آن هزار و یک پیچ و خم دارد و بعد از دریافت ، وام بهره های بسیار بالایی دارد که عملا حضور مردم را در نوسازی منتفی کرده است.

کد خبر 411568

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha