به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه ایندیپندنت، این نمایندگان پیشنهاد خود را به همت حزب ملی اسکاتلند آماده کرده اند تا در آخرین سخنرانی سالانه بلر( کوئین اسپیچ) ارائه دهند و از وی بخواهند این راهبرد را به مجلس عوام ارائه کند.
اما این در حالی بود که بلر با انتقاد از حزب ملی اسکاتلند هشدار داد که پیروزی این حزب در انتخابات سال آینده ، انگلیس را وارد یک " کابوس قانونی" می کند.
این انتقاد چند روز پیش از تلاش این حزب در به راه انداختن یک جریان جدید علیه موضع دولت در مسئله عراق خواهد بود.
بلر روز گذشته در کنفرانس اسکاتلند و حزب کارگر گفت :" آنها ( حزب اسکاتلند) در حال انتشار طرح هایی برای جدایی و ترک ماموریت ما در ناتو هستند."
وی افزود: " بدون حزب کارگر، اسکاتلند هرگز پیشرفتی را که ما در در این بخشها طی 10 سال گذشته ایجاد کردیم، نمی دید."
چندی پیش دولت انگلیس با 25 رای اختلاف به تحقیق در زمینه جنگ عراق که از سوی ناسیونالیستهای ولش و اسکاتلند مطرح شده بود، رای نداد.
دولت انگلیس اعلام کرد که تحقیق در زمینه جنگ عراق را پس از عقب نشینی نظامیان انگلیسی از این کشور خواهد پذیرفت.
همچنین، موضوع امنیت از مهمترین موضوعاتی است که " تونی بلر" در آخرین سخنرانی سالانه خود ( کوئین اسپیچ) و پیش از آنکه به عنوان نخست وزیر استعفا دهد، به آن خواهد پرداخت .
کوئین اسپیچ سخنرانی است که در آن ملکه و یا نماینده ای از جانب وی یک سخنرانی آماده شده را برای جلسه کامل پارلمان قرائت می کند و دستورالعمل دولت را برای سال آینده ارائه می دهد.این امر هر ساله انجام می شود و متن این سخنرانی از سوی دولت تهیه می شود.
نظر شما