به گزارش خبرنگار مهر، محسن علوی پیشوایی شامگاه دوشنبه در جلسه ای که به منظور معرفی این موسسه برگزار شد، گفت: در استان کردستان یک نوع افسار گسیختگی اداری بوجود آمده است و مردم نیز در این رابطه مطالبات زیادی دارند.
عضو هیات مدیره موسسه شفافیت و عدالت در استان کردستان اظهار کرد: مردم در صورت بوجود آمدن مشکلی در ادارات توان مراجعه به شهر های دیگر را ندارند و در صورت پیگیری موضوع در خود اداره بلا تکلیف می مانند و نتیجه ای نخواهند گرفت.
وی گفت: تشویق مردم به قانون مداری و رعایت رفتار های درست و حقوق شهروندی از اهم فعالیت های این موسسه است.
علوی پیشوایی افزود: با آغاز به کار این موسسه معرفی آن به مردم فضا برای قانون گریزان نا امن و بی پروا دست به تخلف نخواهند زد.
عضو هیات مدیره موسسه شفافیت و عدالت در استان کردستان با بیان اینکه بسیاری از مردم راهکار های گرفتن مطالبات خود را نمی دانند، عنوان کرد: یک از اهداف دیگر این موسسه تجویز راهکار هایی برای مردم به منظور گرفتن حق خود از دستگاه های دولتی یا خصوصی است.
مردم فعالیت های مشکوک ادارات را به این موسسه گزارش دهند
علی اصغر حسینی یکی دیگر از اعضا هیات مدیره این موسسه گفت: با افزایش مطالبات مردم در زمینه وجود شفافیت حضور یک دیدبان رسمی و حقوقی در این زمینه لازم و ضروری است.
عضو هیات مدیره موسسه شفافیت و عدالت در استان کردستان اظهار کرد: از مردم می خواهیم که در ادارات اعم از دولتی و خصوصی مورد مشکوکی در رابطه به فساد مالی را مشاهده کردند به این موسسه به منظور پیگیری و شفافیت در این موضوع اطلاع دهند.
وی با بیان اینکه هدف ما پیگیری حقوقی حق مردم و دفاع از بیت المال است، افزود: جریانات سیاسی و طرفداری از طیف و اصول خاص در این موسسه وجود ندارد و افراد به دور از هر غرض و چشم داشت مادی مشغول به فعالیت در این موسسه شده اند.
حسینی گفت: در این راه نیازمند حمایت مردم و کارمندان خود ادارت هستیم، تا دست افرادی مفسد از بیت المال کوتاه شود.
گفتنی است، تا تهیه سامانه و راه های ارتباطی برای مردم در استان کردستان افراد می توانند با مراجعه به سایت www.daad.ir یا کانال تلگرامی @didebanShafafiat اخبار و اطلاعات این موسسه را در کشور دنبال کنند.
نظر شما