پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۸:۵۲

ادعای مضحک نیکی هیلی:

تهدید به خروج از برجام با هدف حل بحران کره شمالی انجام می‌گیرد

تهدید به خروج از برجام با هدف حل بحران کره شمالی انجام می‌گیرد

نماینده آمریکا در سازمان ملل مدعی شد، ترامپ تحریم به خروج از برجام را با هدف حل بحران هسته ای کره شمالی انجام می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، «نیکی هیلی» سفیر آمریکا در سازمان ملل در سخنانی مضحک مدعی شد تهدید ترامپ به خروج از توافق هسته ای با ایران، موجب تقویت مواضع آمریکا در مقابله با کره شمالی خواهد شد.

وی گفت: دونالد ترامپ با تهدید به کنار گذاشتن برجام، در واقع موضع خود را برای حل بحران هسته ای کره شمالی، تقویت می کند.

هیلی با دفاع از تصمیم ترامپ در تایید نکردن پایبندی ایران به برجام، انتقادها به متزلزل شدن جایگاه امریکا در نظام بین الملل را رد کرد.

به گفته وی اگر توافق هسته ای اصلاح نشود، ممکن است این پیام به دیگران منتقل شود که می توان آمریکا را با یک توافق بد خرید.

کد خبر 4116356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha