پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۵

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

مطالبات گندم کاران استان قزوین تا دو هفته آینده پرداخت خواهد شد

مطالبات  گندم کاران استان  قزوین تا دو هفته آینده پرداخت خواهد شد

قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت:تاکنون بیش از ۴۹درصد پول گندم خریداری شده بصورت تضمینی از کشاورزان پرداخت شده و مابقی مطالبات کشاورزان نیز طی دو هفته آینده پرداخت می شود.

علی اکبر متقی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای سیاست های دولت در خرید تضمینی گندم از کشاورزان امسال ۲۱۴ هزار تن گندم سیلوی ا زکشاورزان بصورت تضمینی خریداری شده که تاکنون بیش از ۱۳۶ میلیارد تومان پول گندم کشاورزان پرداخت شده و حدود ۱۴۰ میلیارد تومان باقی مانده نیز تا دو هفته آینده پرداخت خواهد شد.

به گفته وی  علاوه بر ۲۱۴ هزار تن گندم سیلویی ۱۰ هزار تن گندم بذری نیز از کشاورزان استان خریداری شده است.

متقی فرد  در ادامه سیاست های راهبردی وزارت جهاد کشاورزی  در تولید محصولات راهبردی همچون گندم، جو  و کلزا  اشاره کرد و یادآور شد : جهادکشاورزی با برنامه ریزی مناسب درصدد افزایش ضریب خود اتکایی محصولات استراتژیک  است.

وی اظهار داشت : برای رسیدن به ضریب خود اتکایی در محصولات  استراتژیک بایستی عوامل کشت و تولید همچون کود، بذر و نهاده های کشاورزی بموقع  تامین و توزیع  شود.

متقی فرد با بیان اینکه؛ در حوزه سلامت و امنیت غذا باید محصولات کشاورزی سالم تولید  شود تصریح کرد : تولید محصولات سالم یکی از مهم‌ترین ماموریت های  جهاد کشاورزی  است که باید در زمینه رشد و توسعه اینگونه محصولات کشاورزی اقدامات لازم انجام شود تا کشاورزان نسبت به توسعه کشاورزی ترغیب شوند.

وی تاکیدکرد: در اقتصاد کشاورزی می بایست محصول تولیدی بدون واسطه و یا با حداقل واسطه به دست مصرف کننده برسد تا سود حاصل از آن به  کشاورزان برسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بر لزوم اهمیت پیاده سازی الگوی مناسب کشت مطابق با اقلیم مناطق استان تاکید کرد.

کد خبر 4116522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha