پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۷

مرور فضای مجازی در برنامه جدید «هشتگ»/ مرتضی حیدری مجری شد

مرور فضای مجازی در برنامه جدید «هشتگ»/ مرتضی حیدری مجری شد

برنامه «هشتگ» به منظور بررسی آنچه که در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بین کاربران رد و بدل و سوژه رسانه ها می شود، به زودی روانه آنتن خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه یک، مسعود بانصیری تهیه کننده «هشتگ» از اجرای این برنامه زنده توسط مرتضی حیدری خبر داد و بیان کرد: «هشتگ» قرار است از اوایل آبان روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه هفته ای سه روز و حوالی ساعت ۲۰ به مدت نیم ساعت پخش شود.

وی ادامه داد: البته حسن میثمی مجری دیگری است که در کنار مرتضی حیدری برنامه را هدایت خواهد کرد. هدف ما صرفا بررسی اخبار و اطلاعات ۲۴ ساعت گذشته در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی است و قصد نداریم که در پایان هر برنامه، نتیجه گیری خودمان را به مخاطب القا کنیم بلکه هدف برداشت مردم و مخاطبان از یک موضوع خاص و مطروحه در برنامه خواهد بود.

این تهیه کننده تصریح کرد: ما خبرها و مطالبی را که در روز بیشتر در فضای مجازی دیده شده و در جامعه با واکنش مواجه شده است، در هر برنامه مرور می کنیم البته در «هشتگ» ارتباط تنگاتنگی هم با مردم خواهیم داشت و در هر برنامه، گزارش های مردمی هم درباره آیتم های مطرح شده در فضای مجازی، پخش می‌کنیم.

بانصیری یادآور شد: با توجه به کوتاه بودن زمان برنامه، موضوعات را به صورت زنده با مهمانان از طریق ارتباط تصویری و ویدیویی طرح و از نظرهای کارشناسی آنها بهره می بریم.

تهیه کننده برنامه «هشتگ» در پایان تصریح کرد: طراحی دکور این برنامه در حال اتمام است و تمام تلاشمان را می کنیم تا برنامه ای متفاوت تر با سایر برنامه ها تقدیم بینندگان شبکه یک سیما کنیم.

«هشتگ» به تهیه کنندگی و کارگردانی مسعود بانصیری کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه یک سیما است که به زودی روزهای زوج حوالی ساعت ۲۰ از این شبکه روی آنتن خواهد رفت.

کد خبر 4117610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha