به گزارش خبرنگار مهر، روابط عمومی آب و فاضلاب شهری گلستان در پی انتشار گزارشی در خبرگزاری مهر با عنوان « شهروندان گلستانی کلافه از قطعی آب/ آب شهری پاسخگو نیست» پاسخی ارسال کرده که در ادامه آمده است:
در خصوص گزارش منتشر شده با عنوان «شهروند گلستانی کلافه از قطعی آب/ آب شهری پاسخگو نیست» در تاریخ یکشنبه ۲۳ مهر ۹۶ در صفحه استانی خبرگزاری مهر به اطلاع می رساند اطلاعات منتشر شده توسط این خبرگزاری مربوط به تابستان بوده و در حال حاضر قطع آب در استان وجود ندارد.
در تابستان ۹۶ گرمای بی سابقه هوا موجب مصرف فراتر از انتظار آب در شهرهای استان شده که این مساله با کاهش فشار و قطع آب در برخی مناطق استان همراه بوده است.
با توجه به کاهش ۱۰ الی ۳۵ درصدی منابع تامین استان در بخش آب شرب در فصل تابستان همکاران ما برای ادامه خدمات آبرسانی به شهروندان با مشکلات جدی مواجه بودند.
افزایش مصرف آب شرب مشترکین و برداشت بی رویه کشاورزان از آب های زیر زمینی موجب شد برای مدیریت بحران آب، در بعضی مناطق شهر گرگان از ساعت ۲۳ تا ۶ صبح اقدام به کاهش فشار شبکه کرده و آب را قطع کرده ایم تا مخازن بتوانند عملیات آبگیری را انجام داده و در طول روز همکاران ما بصورت عادلانه نسبت به توزیع آب شرب در بین شهروندان اقدام کنند.
از سوی دیگر مصرف آب در استان گلستان بیش از حد استاندارد های جهانی است که باید با اصلاح الگوی مصرف در جهت بهره بردای بهینه از منابع آبی گام برداریم.
برداشت بی رویه کشاورزان از آب زیرزمینی علی الخصوص کشت بی سابقه شالی در سطح بسیار وسیع تر از حد معمول نسبت به سال های گذشته از دیگر علل کاهش منابع آبی استان است.
خوشبختانه اکنون با سپری شدن فصل تابستان هیچگونه قطعی آب در پاییز وجود نداشته و قطع آب که به طور جزئی در سطح شهر بوده مربوط به اتفاقات و حوادث شبکه آب می باشد.
توضیحات مهر
ضمن تشکر از روابط عمومی آبفا لازم به توضیح است که روابط عمومی آب و فاضلاب شهری گلستان که سه روز پس از انتشار گزارش در خبرگزاری مهر توضیحاتی ارسال می کند به مدت ۴۲ روز سوالات خبرگزاری مهر را بی پاسخ گذاشته و در این مدت به تماس های مکرر خبرنگار مهر پاسخ نداده است.
روابط عمومی آبفا گلستان در حالی عنوان کرده هیچگونه قطعی آب در پاییز وجود ندارد و قطعی آب که به طور جزئی در شهر بوده مربوط به اتفاقات و حوادث شبکه آب است که شهروندان برخی نقاط شهرهای گرگان، فاضل آباد و آزادشهر از قطع شبانه آب خبر می دهند و به نظر نمی رسد اتفاقات و حوادث فقط در ساعاتی از شب رخ داده و چند ساعت بعد حل شده و در شب بعد مجدد تکرار شود.
نظر شما