به گزارش خبرگزاری مهر، موضوع استخدام دختر یکی از نمایندگان مجلس در وزارت نفت چند روز قبل در یکی از برنامه های تلویزیونی مطرح شد و وزیر نفت نیز بعنوان مهمان تلفنی این برنامه، توضیحاتی درباره این مورد ارائه داد.
طرح این موضوع در رسانه ملی، بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشت و وزارت نفت امروز در واکنش به این موضوع توضیحی ارائه کرد.
در توضیح وزارت نفت آمده است:
۱. فرد مورد نظر متولد ۱۳۵۸ دارای دکتری شیمی (شیمی فیزیک) کارمند رسمی وزارت آموزش و پرورش (دانشگاه فرهنگیان) با حدود ۱۸ سال سابقه کار، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد تهران شمال با ۱۹ سال سابقه تدریس، استادیار پایه ۸ و سالها فعالیت تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه نانو داروها، کاتالیستها و حذف آلایندههای شیمیایی، مولف ۵ کتاب و دهها مقاله علمی و پژوهشی چاپ شده در ISI و دیگر مجلات علمی معتبر بینالمللی است.
۲. مشارالیها با توجه به رشته تحصیلی و سوابق علمی خود طی نامهای در تاریخ ۲۰ آبان ماه سال ۹۵ تقاضای انتقال به پژوهشگاه صنعت نفت را می کند.
۳. در تاریخ۲۸ آبان ماه سال ۹۵ وزیر محترم نفت خطاب به معاون امور حقوقی و مجلس پینوشت میفرمایند: «آقای دکتر بازرگانی اگر پژوهشگاه به خدمات ایشان نیاز دارد اعلام کنید تا ابتدا با ماموریت و سپس انتقال ایشان موافقت شود.»
۴. مراتب به رییس پژوهشگاه نفت اعلام میشود و ایشان در تاریخ ۲۴ آذر سال ۹۵ طی نامه شماره ۱۹۷۱۹۶۷ نیاز پژوهشگاه به خدمات ایشان را اعلام میکند.
۵. نامبرده پس از آغاز به کار در پژوهشگاه به صوت مامور، تقاضای انتقال دائم میکند و با توجه به رضایت از عملکرد ایشان مراتب مورد موافقت پژوهشگاه قرار میگیرد.
در نتیجه چنانکه مشخص شد فرد مورد نظر اساساً در زمان انتقال، کارمند دولت (دانشگاه فرهنگیان وابسته به وزارت آموزش و پرورش) با ۱۸ سال سابقه کار، دارای دکتری شیمی و استادیار پایه ۸ بوده است و بر اساس تایید نیاز به خدمات ایشان توسط پژوهشگاه صنعت نفت، ابتدا به این پژوهشگاه مامور و سپس انتقال پیدا میکند و اساساً استخدامی در کار نبوده و طرح موضوع استخدام ایشان به کلی نادرست و انحرافی است.
۶. در شرایطی که موضوع اشتغال به یکی از چالشهای پیشروی جامعه تبدیل شده برخی حساسیتها در این باره قابل درک و احترام است، اما تقلیل سطح موضوع یا ابزار قرار دادن آن برای تصفیه حسابهای سیاسی و به حاشیه بردن دستگاههای اجرایی بیگمان موضوعی نیست که اهل انصاف بر آن مهر تایید بزنند.
به گزارش خبرنگار مهر، نکته ای که به نظر می رسد در توضیحات وزارت نفت مغفول مانده است، انجام امور انتقالی نامبرده در مدت فقط ۳۴ روز به پژوهشگاه نفت است؛ آن هم در شرایطی است که بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاه های سراسری کشور که بسیاری از آنها جزو افراد برتر رشته خود محسوب می شوند، بیکار هستند. از طرفی آیا چنین امکانی برای یک فرد عادی با شرایط مشابه نامبرده امکان پذیر است؟ از طرفی همانطور که از توضیحات این وزارتخانه بر می آید فرد نامبرده مشغول به کار بوده و جزو افراد بیکار محسوب نمی شده، حال آنکه بسیاری از فارغ التحصیلان این رشته بیکار هستند. آیا اعتراض به چنین انتقالی را اساسا می توان سیاسی کاری خواند؟ روندی که هر چند به صورت قانونی انجام شده است اما از آنجایی که چنین امکانی برای عموم افراد وجود ندارد، بی شک تاثیر منفی در افکار عمومی برجای گذاشته است که قابل تامل است.
نظر شما