به گزارش خبرنگار مهر، جمشیدی ظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از خیرین نمونه انجمن حمایت از زندانیان هشترود گفت: ۱۰ انجمن حمایت از زندانیان در استان فعال است که ۱۵۰۰ خانواده از زندانیان را تحت پوشش دارند که درآمد سالانه آنها صرف خانواده زندانیان می شود.
وی گفت: زندان ها نقش بسزائی در تامین امنیت جامعه دارند و با نگهداری مجرمان اقدامات تامینی لازم برای جلوگیری از تکرار جرم را انجام می دهند.
وی اظهار داشت: باید در بحث آموزش زندانیان تلاش بیشتری صورت گیرد تا زمینه برای عدم بازگشت مجدد زندانیان فراهم شود و آنها سعادتمندانه به خانه های خود برگردند.
جمشیدی افزود: اکثر زندانهای استان فرسوده هستند اما بدلیل کمبود اعتبارات در شرایط برای بازسازی آنها فراهم نیست و زندان هشترود هم جزو آنهاست.
مدیرکل زندان های استان تصریح کرد: با تلاش روحانیون مستقر در زندانهای استان تاکنون ۱۷۰۰ زندانی از یک جزء تا کل قرآن را حفظ کرده اند.
وی ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه ای هم که با سازمانهای فنی و حرفه ای و جهادکشاورزی داشته ایم بیش از ۳۷۰۰ نفر از محکومین حبس بالای ۶ ماه مدرک معتبر بدون ذکر نام زندان دریافت می کنند تا بعد از آزادی تسهیلات خوداشتغالی نیز دریافت کنند.
جمشیدی اضافه کرد: بصورت میانگین یک هزار نفر از زندانیان استان در حوزه های مختلف مشغول به کار هستند و ماهانه حقوق دریافت می کنند که در صورت کمک خیرین می توانیم این میزان را نیز افزایش دهیم.
وی بیان کرد: ۱۰ انجمن حمایت از زندانیان در استان فعال است که ۱۵۰۰ خانواده از زندانیان را تحت پوشش دارند که درآمد سالانه آنها صرف خانواده زندانیان می شود.
جمشیدی خاطرنشان کرد: خانواده های زندانیان قربانیان اصلی هستند که گرفتار یک زندان با میله های فقر فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی می شوند و باید مورد توجه قرار گیرند و تا دچار آسیبهای اجتماعی نشوند.
مکان زندان هشترود مناسب نیست
حسن مستفید فرماندار هشترود نیز در این جلسه گفت: مکان زندان هشترود مناسب نیست و باید اعتبار لازم برای ساخت آن در محل جدید اختصاص یابد.
اسداللهی دادستان هشترود نیز گفت: حمایت از خانواده زندانیان ضروری است و انجمن حمایت از زندانیان باید در این زمینه گام های اساسی بردارد.
در این مراسم از خیرین نمونه که در طول سال با انجمن حمایت از زندانیان هشترود همکاری داشتند تجلیل شد.
نظر شما