به گزارش خبرنگار مهر، علی فرخزاد چهارشنبه شب درکارگاه ملی آموزش کارآفرینی و اشتغالزایی روستایی اظهار کرد: ظرفیت های پنهانی در استان بلوکه شده که باعث موضوعات حاشیه ای برای تصمیم گیری است به عنوان مثال یکی از ظرفیتهای سرمایه گذاری و گردشگری استان حدود ۱۷ سال است که بلوکه شده و بهره بردار حاضر به واگذاری نیست.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری قزوین با تاکید بر اینکه مدیریت و سازماندهی در توزیع اعتبارات باید داشته باشیم افزود:کمتر زمانی بوده که تا این حد روستاها مورد توجه قرارگیرندو برای توجه بیشتر نیز ارزش افزوده به روستاها تعلق میگیرد تا جبران اعتبارات شود.
فرخزاد افزود:در روستاها ظرفیتهای زیادی داریم حوزه های مختلف کارآفرینی در روستا، فعالیت های کشاورزی، گردشگری کشاورزی یا مزرعه، صنایع دستی و هنری، کارآفرینی زنان روستایی و تولید مواد غذایی می تواند باعث شکوفایی و اشتغال بیشتر در روستاها شود.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری قزوین افزود: با قدرت و تصمیم گیری مناسب میتوان خیلی از مشکلات مالی را حل کرد و در روستاها با شناسایی افراد اثر گذار و شاخص و حمایت از نخبگان روستایی باعث شکوفایی روستاهای کشور شد.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری قزوین یکی دیگر از راههای پیشرفت روستاها را آموزش شوراها و دهیاران عنوان کرد و افزود:برگزاری دوره های گردشگری برای شوراها و دهیاران می تواند باعث رونق گردشگری و کسب درآمد بیشتر در روستا شود.
نظر شما