مریم سلاجقه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی بررسی آخرین نقشه های هواشناسی امروز هم وزش بادهای نسبتاً شدید به همراه گرد و خاک و کاهش دید افقی در برخی مناطق خصوصاً شرق و جنوب شرق استان کرمان ادامه خواهد یافت.
وی یادآور شد: پیش بینی می شود از بعد از ظهر امروز به تدریج از غلظت غبار کاسته شود.
سلاجقه همچنین در خصوص پیش بینی وضعیت جوی استان کرمان طی هفته آینده پرداخت و افزود: براساس بررسی ها و پیش بینی های انجام شده با کاهش شیب فشاری در نوارشرقی کشور، از جمعه باد و گرد و خاک در استان کرمان فروکش می کند.
وی ادامه داد: از شنبه تا سه شنبه وزش باد قابل توجهی در استان کرمان نیست، احتمال وزش بادهای متوسط شمالی برای روزهای پایانی هفته آینده وجود دارد.
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی استان کرمان با اشاره به اینکه از شنبه با شیب خیلی ملایم به طور جزئی افزایش دما در استان کرمان رخ خواهد داد، افزود: طی هفته پیش رو در اکثر نقاط کشور از جمله استان کرمان خبری از بارش نیست، فقط در بخش های غربی سواحل دریای خزر بارش های پراکنده انتظار می رود.
وی تاکید کرد: این پیش بینی براساس نقشه های امروز صادر شده و هرگونه تغییر در شرایط جوی اعلام خواهد شد.
نظر شما