به گزارش خبرنگار مهر، محمد بخشی محبی ظهر شنبه در افتتاحیه کارگاه تربیت مدرس با موضوع پیشگیری از خشونت که در دادستانی خراسان رضوی برگزار شد اظهار کرد: مردم باید مطالبه گر شوند و مشکلات را به مسئولان ارجاع دهند که سامانه «سجام»این امکان را برای همه فراهم کرده است. یکی از مسائلی که حائز اهمیت است دخالت مردم در امور جامعه و به نوعی مطالبه گری آن ها است.
وی افزود: متاسفانه با وجود تصویب ماده ۶۶ آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲، که به سمن ها اجازه اعلام جرم را می دهند و فعالیت آن ها را به نوعی رسمی تر می کند، مشکلاتی در ثبت آن ها به وجود آمده و از تعداد این سازمان کاسته است اما این موضوع دال بر عدم مطالبه گری مردم و ادامه این روند نخواهد شد.
معاون دادستان خراسان رضوی در امور پیشگیری از وقوع جرم تصریح کرد: یکی از اهداف برگزاری کارگاه تربیت مدرس با موضوع پیشگیری از خشونت، آموزش مطالبه گری و اشاعه آن در میان مردم است. همچنین ایجاد کانال دیده بان ها مردمی که دغدغه مندانه مسائل مردم را مطرح می کنند.
وی ادامه داد: روند مشارکت مردم در جامعه تاثیرات بسیار مفیدی را در حل مشکلات شهروندان دارد. به طور مثال در بحث ایجاد ورزشگاه امام رضا (ع) دادستانی به خاطر علاقه مردم و پیگیریشان در این حوزه برای حمایت از حقوق مردم دخالت کرد یا ارتفاعات جنوب مشهد که با پیگیری مردم انفجار در این قسمت ها لغو شدند، چراکه این ارتفاعات بر روی گسل قرار دارند و در اختیار اداره حفظ حقوق بیت المال قرار گرفت و در حال تبدیل شدن به منطقه گردشگری و مکانی برای ورزش مردم است.
بخشی محبی تاکید کرد: باید در بحث کاهش خشونت در کشور حساس باشیم، چراکه تعداد پرونده های نزاع در بالا است و یکی از اساسی ترین کارها بحث آموزش هایی است که به منظور فرهنگ سازی و بالا بردن آگاهی مردم انجام می شود.
معاون دادستان مشهد تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات ما بحث تسهیل گری خصوصا در حاشیه شهر است که با فعالیت تشکل های مردمی و مشارکت بی نظیر مردم کلاس های آموزشی متعددی ایجاد شده است.
نظر شما