به گزارشخبرنگار مهر، رئیس جمهور در نامهای به رئیس مجلس، منصور غلامی را برای اخذ رای اعتماد برای وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس معرفی کرد.
«منصور غلامی» در سال ۱۳۳۲ در شهر همدان، متولد شد. وی استاد تمام دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا است.
غلامی ریاست این دانشگاه را در دولتهای هفتم و هشتم (به ریاست سید محمد خاتمی) و دولتهای یازدهم و دوازدهم (به ریاست حسن روحانی) بر عهده داشته است.
غلامی تحصیلات خود را در استرالیا به پایان رسانده و دارای مدرک دکتری علوم باغبانی از دانشگاه آدلاید استرالیا است. وی مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۵۵ در رشته ترویج و آموزش کشاورزی از مدرسه عالی کشاورزی همدان گرفت.
غلامی در سال ۱۳۶۴ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم باغبانی از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرد و در همان سال تا سال ۱۳۶۷ ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا را عهدهدار بود.
او در سال ۱۳۷۰ برای تحصیل در مقطع دکتری به دانشگاه آدلاید استرالیا رفت و در سال ۱۳۷۴ در مقطع دکترای رشته علوم باغبانی از این دانشگاه فارغالتحصیل شد و به ایران بازگشت.
از سوابق و فعالیت های وی می توان به موارد پایین اشاره کرد:
عضو جهاد سازندگی همدان از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۰ و مسئول اردوگاه روستایی، سرپرست دانشکده کشاورزی شهرکرد وابسته به دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۲ و عضو جهاد دانشگاهی اصفهان، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا از ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۷.
معاون اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۶۹، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا از ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰، معاون اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۶، رئیس دانشگاه بوعلی سینا از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۳، رئیس مؤسسه آموزش عالی عمران و توسعه۱۳۹۰–۱۳۹۳.
دبیر هیأت امنای دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاههای منطقة غرب کشور از سال ۱۳۷۶ تا سال ۱۳۸۳ و از ۱۳۹۳ تاکنون، رئیس هیات ممیزه دانشگاه بوعلی سینا از ۱۳۷۶ لغایت ۱۳۸۴ و از ۱۳۹۳ تا کنون، مدیر مسئول مجله پژوهش کشاورزی و سر دبیر مجله تا ۱۳۹۳.
عضو هیأت امنای دانشگاه کردستان، عضو هیأت امنای پارک علم و فناوری همدان، عضو هیأت امنای دانشگاه لرستان، رئیس کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه لرستان
عضو هیأت امنای مؤسسه آموزش عالی نور دانش، عضو هیأت ممیزه دانشگاه بوعلی سینا از سال ۱۳۹۳ تا کنون، رئیس دانشگاه بوعلی سینا از سال ۱۳۹۳ تا کنون، راه اندازی و عضویت در بخش امور فرهنگی بنیاد امور مهاجرین جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹، عضویت و همکاری در جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۲.
عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشکاههای کشور از ابتدای تأسیس، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی در آدلاید استرالیا در دوره تحصیل دکتری، عضویت در شوراها و کارگروههای مختلف در دانشگاه بوعلی سینا و استان همدان در دورههای متوالی مسئولیتهای اجرایی.
غلامی دارای بیش از سی عنوان مقاله چاپ شده در مجلات خارجی و بیش از سی عنوان مقاله چاپ شده در مجلات داخلی و همچنین بیش از بیست عنوان مقاله ارائه شده در کنفرانسهای داخلی و دارای چهار عنوان ترجمه و تألیف کتاب است.
وی در کارنامه علمی خود بررسی و همکاری در ۱۷ طرح پژوهشی را نیز دارد و استاد مشاور و راهنمای بیش از چهل پایاننامه دکتری بوده است.
نظر شما