به گارش خبرگزاری مهر به نقل از «النشره»، «عبدالوهاب الکحلانی» سخنگوی وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که دست کم از ماه آوریل گذشته تا کنون یعنی در حدود ۶ ماه دست کم ۸۰۰ هزار نفر به وبا مبتلا شده اند.
الکحلانی در یک نشست خبری اعلام کرد که تا کنون بیش از ۲ هزار شهروند یمنی در پی ابتلا به وبا جان خود را از دست داده اند. وی تأکید کرد که ۱۴ هزار بیمار یمنی به دلیل محاصره ای که عربستان علیه یمن ایجاد کرده جان خود را از دست داده اند و افزود: بیش از ۹۵ هزار بیمار یمنی نیازمند خروج از کشور و درمان هستند.
بر اساس این خبر محاصره یمن، جلوگیری از ورود کارشناسان و ناظران بین المللی سازمان های حقوق بشری و بمباران مداوم شهرها که منجر به نابودی تأسیسات بهداشتی در یمن شده تا کنون بیش از نیم میلیون کودک یمنی را دچار سوء تغذیه کرده است.
سخنگوی وزارت بهداشت یمن تأکید کرد که ۵۵ درصد از بیمارستان ها و مراکز بهداشتی یمن در پی حملات ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان کاملا ویران شده و خسارت هایی که به بخش بهداشت و درمان در یمن وارد شده بیش از ۸ میلیارد دلار تخمین زده می شود.
وی همچنین گفت دارو و مواد مورد نیاز درمانی و پزشکی که به یمن ارسال می شود ماه ها در بندرهای جیبوتی نگاه داری می شود و در نهایت این محموله ها وقتی به یمن ارسال می شود که تاریخ انقضایشان تمام شده است.
نظر شما