پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۶

مطبوعات اسپانیا تائید کردند؛

خبری از مهاجم جدید در رئال مادرید نخواهد بود

خبری از مهاجم جدید در رئال مادرید نخواهد بود

رئال مادرید که در رقابت‌های این فصل در گلزنی مشکل داشته با مهاجمان فعلی به کارش ادامه می‌دهد و در ژانویه مهاجمی به تیمش اضافه نمی‎کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیشترین انتقادی که در رقابت‎های این فصل به تیم فوتبال رئال مادرید وارد است مربوط به خط حمله این تیم و ناکامی‌هایش در گلزنی می‏‌شود. اما مطبوعات اسپانیا مدعی شدند این تیم تصمیمی برای تقویت خط حمله و جذب مهاجم در بازار نقل و انتقالات ژانویه ندارد.

جدایی آلوارو موراتا و ماریانو دیاز در تابستان و جایگزین نکردن بازیکنانی دیگر باعث شد در شرایط بحرانی که مهاجمان آن طور که باید گل نمی‎زنند، دست زیدان خالی بماند و بازیکن مناسبی برای بازی در این قسمت وجود نداشته باشد.

او کریم بنزما و کریس رونالدو را در اختیار دارد و گرت بیل هم مصدوم است. دیگر گزینه‎ زیدان هم بورخا مایورال است. بنزما که مدت‌هاست از دوران اوج به دور است و رونالدو هم بعد از گذراندن محرومیت و بازگشت به سختی در رقابت‎‏های لیگ گل می‎زند.

در این شرایط انتظار می‎رفت رئال در زمستان مهاجمی به ترکیبش اضافه کند تا ضعف گلزنی تیم برطرف شود. هری کین، مهاجم تاتنهام یکی از بازیکنانی بود که به این تیم نسبت داده می‏ شد، اما به نظر باشگاه مادریدی تصمیمی برای خرید بازیکن ندارد و زیدان و پرس کماکان با همین بازیکنان به کارشان ادامه خواهند داد. 

کد خبر 4121114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha