پیام‌نما

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا * * * از مؤمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا بر آن پیمان بستند [و آن ثبات قدم و دفاع از حق تا نثار جان بود] صادقانه وفا کردند، برخی از آنان پیمانشان را به انجام رساندند [و به شرف شهادت نایل شدند] و برخی از آنان [شهادت را] انتظار می برند و هیچ تغییر و تبدیلی [در پیمانشان] نداده اند. * * * گرچه در سایه لطف تو پریشان هستیم / ما بر آن عهد که بستیم کماکان هستیم

۳۰ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۱۲

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی:

کنگره عقیله العرب به میزبانی ارومیه برگزار می شود

کنگره عقیله العرب به میزبانی ارومیه برگزار می شود

ارومیه – مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی از برگزاری کنگره عقیله العرب آبان ماه سالجاری به میزبانی ارومیه خبر داد.

حجت الاسلام محمدباقر کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این کنگره امسال برای دومین سال پیاپی در ارومیه برگزار می شود افزود: این کنگره به زبان ترکی آذری در آبان ماه سال جاری در ارومیه برگزار می شود.

وی ادامه داد: این کنگره با اهداف نقش و جایگاه حضرت زینب (س) در زنده نگهداشتن قیام عاشورا، نقش مدافعان حرم در دفاع از حریم و حرم، اشاعه فرهنگ ناب اهل بیت (ع) به ویژه خلق آثار بدیع در حوزه شعر آئینی برگزار می شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان عربی با اشاره به موضوع کنگره، افزود: بخش اصلی مربوط به فضائل و مناقب حضرت زینب (س) و بخش ویژه در ارتباط با مدافعان حرم است.

وی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار تا امروز تعیین شده بود افزود: به دبیرخانه این کنگره که با حضور شاعران آیینی برگزار می شود ۳۵۰ اثر ارسال شده است.

کریمی با بیان اینکه به برگزیدگان کنگره جوایز نفیسی اعطا می شود ادامه داد: شعرها به زبان ترکی ودر وصف جایگاه حضرت زینب شیر زن کربلا و مدافعان حرم  سروده شده است.

کد خبر 4121888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha