پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۴

جاده چالوس امشب مسدود است/ترافیک در مبادی ورودی تهران

جاده چالوس امشب  مسدود است/ترافیک در مبادی ورودی تهران

رئیس پلیس مرکز کنترل ترافیک راه‌های کشور با تشریح آخرین وضعیت‌ جاده‌های کشور، از ترافیک در ورودی کلانشهرهای تهران و کرج خبر داد و گفت: از ساعت ۲۳ تا ۵ صبح فردا جاده چالوس مسدود است.

به گزارش خبرنگار مهر سرهنگ نادر رحمانی گفت: ورودی کلانشهر تهران در محور آزادراه قم-تهران و جاده قدیم ترافیک پرحجم است همچنین در آزادراه ساوه-تهران ترافیک پرحجم گزارش می‌شود.

وی  با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی در محورهای مواصلاتی کشور افزود: ورودی آزادراه کرج-تهران به سمت پل فردیس، کلاک و گرمدره ترافیک سنگین است و محور آزادراه قزوین-کرج محدوده پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس نیمه سنگین است.

وی با اشاره بهدجو پایدار در همه جاده ها و محورهای مواصلاتی کشور گفت :در حال حاضر هیچ پدیده خاصی اعم از باد و باران در جاده های کشور گزارش نشده است و ترافیک در همه  محورهای مواصلاتی روان است 

رحمانی گفت، امشب از ساعت ۱۱ تا ۵ صبح، جاده چالوس به دلیل عملیات روشنایی تونل شماره ۵ مسدود است و تردد در محور جایگزین فیروزکوه و هراز انجام می‌شود.

کد خبر 4122149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha