پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۲۸

مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر:

۴۰ درصد دانش‌آموزان استان بوشهر در رشته‌های فنی تحصیل می‌کنند

۴۰ درصد دانش‌آموزان استان بوشهر در رشته‌های فنی تحصیل می‌کنند

بوشهر - مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: ۴۰.۶ درصد از دانش آموزان استان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تحصیل می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر کرمی صبح دوشنبه در شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: ۴۰.۶ درصد از دانش آموزان استان در رشته‌های فنی و حرفه ای و کاردانش تحصیل می کنند که از میانگین کشوری بالاتر است.

وی تصریح کرد: طبق برنامه ششم توسعه، ۳۸ درصد از دانش آموزان کل کشور در سال اول باید در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تحصیل کنند که در سال دوم این رقم باید به ۵۰ درصد برسد.

کرمی بیان کرد: استان دارای ۱۳۷ هنرستان است که ۱۱۵ مورد آن دولتی است و ۲۲ مورد هم غیردولتی است کارگاه‌های موجود برای رشته‌های فنی و کاردانش ۱۸۱ مورد است که حدود ۵۲ کارگاه کمبود داریم در بخش تجهیزات کارگاه‌ها برای رشته‌های فنی و کاردانش ۱۰۲ کارگاه کمبود داریم.

وی ادامه داد: در پرسش مهر ۱۷ در سال تحصیلی گذشته پنج هزار و ۳۴ نفر در مرحله آموزشگاهی شرکت کردند که ۵۲ اثر منتخب استانی  و هشت اثر منتخب کشوری داشتیم.

کرمی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جاری همه دانش آموزان دختر و پسر به استثنای ۳ پایه اول تا سوم ابتدایی و همچنین والدین و فرهنگیان در ۹ رشته مختلف پرسش مهر ۱۸ می‌توانند شرکت کنند.

کد خبر 4122465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha