به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مهرجو بعد از ظهر دوشنبه در آئین آغاز برداشت عسل کنار در شهرستان دشتی بر ضرورت احیاء ظرفیتهای بالقوه شهرستان در بخش کشاورزی تاکید کرد واظهار داشت: دشتی به لحاظ وسعت و ظرفیت کشاورزی دومین شهرستان در استان محسوب میشود.
وی افزود: بخش کشاورزی دشتی ظرفیت بالایی در اشتغالزایی دارد که میطلبد با توجه به کشتهای صورت گرفته در سطح شهرستان برنامهریزی صورت گیرد و با توجه به خشکسالیهای متعدد در شهرستان به سمت کشت محصولاتی حرکت کنیم که کمآببر باشد.
مهرجو با بیان اینکه صنعت عسل کنار اشتغالزایی خوبی دارد، تصریح کرد: اجرای این گونه طرحها ضمن اینکه اشتغالزایی بالایی دارد از گونههای کم آب بری نیز استفاده میشود.
وی گفت: در این مدت جهاد کشاورزی برنامه های هدفمندی شروع کردند وبرنامه ریزی الگوی کشت به کشاورزان اعلام کردند که انتظار داریم بهره برداران و تشکل های کشاورزی همکاری لازم داشته باشند تا در ادامه با مشکل مواجه نشوند.
مهرجو اضافه کرد: با توجه به نامگذاری شعار سال از سوی مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد مقاومتی، تولید واشتغال» درهمین راستا در سال جاری ۲۰۰ میلیارد ریال به پروژههای اختصاص داده شد که رویکرد توسعهای و اشتغال زایی داشته است که عمدا نیز در بخش کشاورزی و آب است.
وی بر ضرورت جلب اعتماد بازار توسط زنبور داران تاکید کرد و گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که عسل ما ضمن جلب اعتماد بازار زمینه صادرات این محصول نیز فراهم کند.
مهرجو یادآور شد: این شهرستان علاوه بر صنعت عسل در بخشهای مختلف کشاورزی از جمله مرغداری، گوجه، میگو، مرغ محلی و غیره نیز از ظرفیت بالایی برخوردار است.
وی بیان کرد: در این مدت اعتبارات خوبی نیز به بخش کشاورزی شهرستان در راستای بهسازی کانال، قنوات، احداث استخر و جاده بین مزارع اختصاص داده شده است.
مهرجو اضافه کرد: باید در بخش کشاورزی شهرستان به سمت طرحهای اقتصادی حرکت کنیم که منابع آبی حفظ کند و زمینه اشتغالزایی و صادرات محصول نیز داشته باشد.
نظر شما