مجید محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر، از راه اندازی یک آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی در شهرستان قصر شیرین خبر داد.
محمودی در تشریح این خبر افزود: علاوه بر آزمایشگاه های مرکز استان، این آزمایشگاه به منظور بررسی نمونه های مشکوک و شکایتی در شهرستان قصرشیرین فعالیت خواهد کرد.
وی در ادامه بیان کرد: تمهیدات لازم جهت کنترل مواد غذایی خام مصرفی در مراسم راهپیمایی اربعین فراهم شده است.
قائم مقام معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: کارشناسان معاونت غذا و دارو با همکاری و هماهنگی معاونت بهداشتی و کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان به صورت مستمر تهیه مواد غذایی را مورد ارزیابی و پایش قرار می دهند.
محمودی عنوان کرد: به زودی تجهیزات پزشکی و مواد دارویی مورد نیاز جهت خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی تحویل مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستانی قرار خواهد گرفت.
نظر شما