پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۵۳

مدیرکل پیشگیری‌های مردمی قوه قضائیه عنوان کرد؛

استفاده از ظرفیت های مردمی برای پیشگیری از وقوع جرم

استفاده از ظرفیت های مردمی برای پیشگیری از وقوع جرم

مشهد-مدیرکل پیشگیری‌های مردمی معاونت اجتماعی جرم قوه قضاییه گفت: می توان از ظرفیت های مردمی برای پیشگیری از وقوع جرم استفاده کرد.

 به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر رفاهی بعدازظهر چهارشنبه در نشست اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با وکلا و قضات اظهارکرد: برای حل و فصل معضلات اجتماعی راهکارهای مختلفی وجود دارد که می توانیم با استفاده از آنها گام های مثبتی را برداشته و به رفع موانع بپردازیم.

وی افزود: وظیفه قوه قضاییه تنها رسیدگی به شکایت ها نیست و تنها یک پنجم وظایف ما رسیدگی به پرونده های قضایی است و  در حوزه پیشگیری از وقوع جرم نیز  قوه قضاییه مسئولیت هایی را بر عهده دارد.

رفاهی خاطرنشان کرد: توجه به موضع پیشگری از وقوع جرم بسیار مهم است و همه دستگاه ها باید به این مهم توجه داشته باشند و از موازی‌کاری و دوباره‌کاری پرهیز کنند.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های مختلف برنامه‌های خود را باید به شورای پیشگیری از وقوع جرم استان بیاورند و سپس با برنامه‌ای مشترک در جهت رفع آنها اقدام شود.

مدیرکل پیشگیری‌های مردمی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بیان کرد: در حوزه پیشکیری  از جرایم و آسیب‌های اجتماعی تا زمانی که از مردم کمک گرفته نشود موفق نخواهیم بود زیرا  قوه قضاییه به تنهایی بودجه و نیروی انسانی کافی برای مقابله با این مهم را ندارد.

وی گفت: شورای اجتماعی محلات، انجمن‌های اولیاء و مربیان و سازمان‌های مردم نهاد ظرفیت‌های خوبی هستند که می توان با حمایت از آنها در راستای پیشگیری از وقوع جرم گام برداشت.

رفاهی گفت: استفاده از این ظرفیت ها با برنامه مشترک بین دستگاهی امکان پذیر است که خوشبختانه خراسان رضوی در بحث پیشگیری از وقوع جرم پیشگام بوده است.

مدیرکل پیشگیری‌های مردمی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بیان کرد: نکته دیگر بحث برنامه‌محوری است؛ معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، برنامه‌محوری‌ترین معاونت است به گونه‌ای که سال گذشته در کل کشور ۱۵۰۰ برنامه ملی و استانی اجرا شد.

کد خبر 4125045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha