پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ آبان ۱۳۹۶، ۲۱:۴۵

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین:

دفاتر صدور روادید اربعین روز جمعه فعال هستند

دفاتر صدور روادید اربعین روز جمعه فعال هستند

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین گفت: فردا جمعه نیز کار صدور روادید در دفاتر ۱۲ گانه و کنسولی‌های عراق انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهریار حیدری در گفتگویی اظهار کرد: خوشبختانه روند صدور روادید از سرعت بیشتری برخودار شده است.

وی با بیان اینکه تا به امروز یک میلیون و ۱۰۰ هزار روادید و گذرنامه صادر شده است، افزود: فردا پنجم آبان ماه(جمعه) نیز روادید در دفاتر ۱۲ گانه و کنسولی های عراق در استان های تهران، کرمانشاه، خوزستان و سایر مناطق صادر می شود.

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین در ادامه خاطرنشان کرد: براساس بازدید های انجام شده از مرزهای مهران و خسروی طی امروز (پنج شنبه) آمادگی کامل برای ارائه خدمات به زائران در این مرزها وجود دارد.

وی با اشاره به زیرساخت های تعریف شده برای اربعین امسال از طریق مراجع مربوطه، تصریح کرد: خوشبختانه وضعیت مطلوب است.

حیدری با تأکید بر تلاش همه دستگاه ها برای رسیدن به نقطه مورد نظر ادامه داد: در هفته گذشته نیز جلسه ای برای بررسی آخرین روند آمادگی تمامی کمیته های زیرمجموعه در ۳۱ استان برگزار شده است.

کد خبر 4125912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهران احمدی GB ۰۰:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۵
      0 0
      باسلام خواهشمندم موضوع صدورروادید اربعین درکرمانشاه روپیگیری کنین کسی جوابگو مردم نیست الان کنسولگری عراق به کندی ویزاصادرمیکنه وبیش از چندهزارپاسپورت توکنسولگری دپو شدن لطفا ازمسئولین بخواین پیگیریکن