به گزارش خبرگزاری مهر، حسن پلارک با بیان اینکه مردم عراق میزبان اصلی زوار اربعین هستند، گفت: اگر کمک ما نبود، زائران در عراق دچار مشکل می شدند ولی اقدامات اینگونه نیست که با بودجه فراوان صورت گیرد.
وی این روند را همچون سازماندهی بسیج مردمی دانست و افزود: افرادی که در سطح کشور تمایل به خدمات دهی به زوار دارند را بسیج کرده ایم و بیش از ۱۶۰۰ موکب یا هیئت را سامان داده ایم که هر یک متعهد به پذیرایی و اسکان شده اند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات و رئیس کمیته مشارکت های مردمی ستاد مرکزی اربعین گفت: تمهیدات لازم از زمان حرکت، نحوه جمع آوری و نوع نیاز به کمک مردمی و چیدمان در مرزهای ورودی به عراق و شهرهای مذهبی عراق ساماندهی شده است، امسال میزان خدمات در مرزهای کشورمان را افزایش داده ایم.
پلارک از افزایش ۱۵ درصدی خدمات در مرزهای داخلی خبر داد و افزود: ظرفیت پخت غذای روزانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در هر وعده را داریم که در پیک زمان حضور زائرین انجام می شود و یک ظرفیت بیش از ۱.۵ میلیون نفری در مساجد، مدارس، ساختمان ها و صحن حضرت زهرا (س) و حضرت زینب(س) در کربلا برای پذیرایی، اسکان، خواب و خدمات بهداشتی فراهم است.
وی اضافه کرد: در شلمچه روال معمول جاری است و موکب های بین راه از دشت آزادگان تا شملچه و چذابه پذیرایی زوار مشغول هستند و پخت غذا نیز ادامه دارد و روز گذشته نیز اعزام زوار در مهران و در گیت های خروجی کاملا مشهود بود.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه زیر ساخت های مرز از سوی ایران کاملا در مرز خسروی آماده است، افزود: قرار شد مسئولان عراقی نیز کار را تسریع کنند و از ساعت ۳ و ۴ بعد از ظهر توقف خروج را خواهیم داشت.
نظر شما