پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۵۹

در خارگ؛

مراسم اختتامیه سوگواره تعزیه استان بوشهر برگزار شد

مراسم اختتامیه سوگواره تعزیه استان بوشهر برگزار شد

بوشهر - مراسم اختتامیه سوگواره تعزیه استان بوشهر در جزیره خارگ برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رضایی بخشدار ویژه خارگ عصر جمعه در مراسم اختتامیه سوگواره تعزیه استان بوشهر در جزیره خارگ اظهار کرد: جزیره خارگ دارای پیشینه ای چندین ساله در تعزیه گردانی و هنر تعزیه است و می‌توان خارگ به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین مکان‌های برگزاری تعزیه در کشور نام برد.

وی افزود: در هنر جدال، جدال فرهنگی است، نه جدال در راستای بی ثباتی و جنگ افروزی، خوشحال هستیم در مملکتی زندگی می کنیم که امنیت برقرار است و به دور از نا امنی جدال فرهنگی داریم، تمامی ملل به دنبال فرهنگ هستند، فرهنگ غنی ایران اسلامی زبان زد خاص و عام کشورهای منطقه است.

بخشدار ویژه خارگ تصریح کرد: زبان هنر بهترین زبان است، جزیره خارگ را می‌توان به‌عنوان مهد هنر مقاومت، ایثار، شهادت و رشادت دانست، باید هنر مقاومت و ایثار خارگ مستند و به صورت مستمر از رسانه‌های جمعی پخش شود، خارگ برگی زرین در تاریخ مقاومت ایران اسلامی است.

رضایی یادآور شد: از تمامی دست اندرکان این سوگواره تشکر می کنیم و بهترین راه و رسم زندگی راه و رسمی بود که امام حسین(ع) انتخاب کردند و امیدواریم هستیم ائمه اطهار را در تمامی امور الگو خود قرار دهیم.

کد خبر 4126426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha