پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ آذر ۱۳۸۵، ۹:۵۷

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به مهر :

گزارش اقدامات قوای 3 گانه درباره چشم انداز 20 ساله تهیه می‌شود / مجمع تکلیف لایحه پولشویی را مشخص خواهد کرد

گزارش اقدامات قوای 3 گانه درباره چشم انداز 20 ساله تهیه می‌شود / مجمع تکلیف لایحه پولشویی را مشخص خواهد کرد

محسن رضایی گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال تهیه گزارشی از اقدامات دولت، مجلس و قوه قضاییه در زمینه بستر سازی برای تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله است.

به گزارش خبرنگار مهر ، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه مراسم بزرگداشت هفته بسیج که درمحل باشگاه بانک سپه برگزار شده بود، با اشاره به ابلاغ سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی ، گفت: مجموعه اقداماتی که مقام معظم رهبری از دو سه سال پیش با ابلاغ سند چشم انداز 20 ساله کشور و سیاست های کلی اصل 44 انجام دادند، زمینه یک تحول اقتصادی و فرهنگی در کشور فراهم می شود.

محسن رضایی با بیان این که این تحول موج دوم انقلاب اسلامی نام گرفته است، تصریح کرد: این تحول منجر به تاسیس فرهنگ و تمدن نوین در ایران خواهد شد که از اهداف بزرگ انقلاب اسلامی ایران بوده است.

وی اظهار داشت: به دلیل شرایط خاص دهه های گذشته، توفیق کاملی برای دولتمردان ایران ایجاد نشده بود که با شتاب و سرعت لازم به این هدف دست یابند و برنامه ریزی کنند، گرچه تمام برنامه ریزی ها در این راستا بوده است.

وی دهه آینده را یکی از دهه های بزرگ خیزش جهت ایران در حرکت به سوی این فرهنگ و تمدن نوین دانست .

وی در پاسخ به سئوال مهر مبنی بر این‌که آیا مجمع تشخیص تاکنون بررسی یا اقدامی در خصوص اجرای بندهای الف - ب و د قانون اساسی که زمینه ساز تحقق اهداف بند ج اصل 44 است، انجام داده یا خیر؟ گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال تهیه گزارشی از اقدامات دولت ، مجلس و قوه قضایی در راستای چشم انداز است که پس از تهیه این گزارش می توان قضاوت کرد که تا چه اندازه قوای سه گانه ، بستر لازم برای تحقق چشم انداز فراهم کرده اند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین درخصوص لایحه مبارزه با پولشویی گفت: این لایحه به تازگی وارد مجمع تشخیص مصلحت نظام شده که به کمیسیون اقتصاد کلان مجمع ارائه شده و این کمیسیون  نیز بررسی های خود را آغاز کرده است.

وی با تاکید بر این که مجمع تصمیم نهایی را در خصوص این لایحه اتخاذ خواهد کرد، گفت: پس از اخذ تصمیم ، دیگر رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان نخواهد بود و مجمع تصمیم خود را به مجلس اعلام می کند.

کد خبر 412647

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha