به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «اسکای نیوز»، وزارت دفاع کانادا اعلام کرد که در پی تنش ایجاد شده میان نیروهای ارتش عراق و نیروهای پیشمرگه، نیروهای ویژه کانادایی به صورت موقت کمک های خود را به نیروهای ارتش عراق متوقف کرده اند.
«دان لو بوتیلیه» سخنگوی وزارت دفاع کانادا اعلام کرد که نظامیان کانادایی به محض اینکه وضعیت رابطه نیروهای امنیتی موجود در عراق روشن شود و اولویت ها و مأموریت هایی که نیروهای کانادایی باید در چارچوب مقابله با داعش انجام دهند مشخص شود، این نیروها کمک های خود به نیروهای مسلح عراقی را از سر می گیرند.
کانادا که یکی از کشورهای عضو ائتلاف آمریکایی ضد داعش است تأکید کرد که نیروهای عراقی با همکاری ائتلاف آمریکایی ضد داعش در طول چندماه گذشته موفق شدند بخش های زیادی از خاک عراق را از چنگ داعش خارج کنند و افزود که باید تلاش ها در عراق با هدف تثبیت موفقیت هایی که اخیرا در مقابله با داعش ایجاد شده است، باشد.
وی تأکید کرد که مبارزه با داعش و تروریسم هنوز مسیر طولانی در پیش دارد زیرا تروریست های داعش هنوز پایگاه هایی در عراق دارند و وضعیت موجود ممکن است به زودی تغییر کند.
کانادا ۲۱۰ نیروی نظامی ویژه درعراق دارد. تا پیش از سال ۲۰۱۶ کانادا حدود ۱۰۰ نظامی در عراق داشت.
نظر شما