۷ آبان ۱۳۹۶، ۸:۵۷

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان:

ورزش کشور در بخش آموزش نظام مشخص و مدونی ندارد

ورزش کشور در بخش آموزش نظام مشخص  و مدونی ندارد

سنندج - مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان گفت: ورزش کشور در حیطه آموزش هیچ نظامی ندارد که باید با بکارگیری تکنیک‌های لازم، نیازهای آموزشی را احصا کرد.

به گزارش خبرنگار مهر،  افشین ملایی شامگاه شنبه در جلسه مسوولین آموزش ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ ها و هیأت‌های ورزشی استان کردستان که در سنندج برگزار شد، گفت: ایران با یک چالش بزرگ رو به رو است زیرا آموزش ها دارای ساز و کار استاندارد نیست.

وی افزود: به دلیل اینکه در آموزش ورزش کشور استانداردی وجود ندارد، اقدامات و برنامه‌ها به شکل سلیقه‌ای انجام می‌شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: آموزش منابع انسانی یک تخصص است و برای اینکه این آموزش ارتقا پیدا کند باید دانش را وارد ورزش کشور کنیم.

ملایی افزود: ورزش کشور در حیطه آموزش هیچ نظامی ندارد که باید با بکارگیری تکنیک‌های لازم، نیازهای آموزشی را احصا کرد.

وی گفت: تنها سندی آموزشی ورزش در ۲۵ سال گذشته و متناسب با نیاز آن زمان تدوین شده است که از نظر ما هیچ ضریب علمی از آن پشتیبانی نمی‌کند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: در حال حاضر مربیان ورزش کشور در چند رشته در المپیک نقش دارند، اما سوال اینجاست که چرا نظام آموزشی ما نباید مربیانی در حد المپیک تربیت کند.

ملایی گفت: نظام آموزش برای تربیت منابع انسانی وجود ندارد هر چند یک سر فصل در گذشته نوشته شده و در کشور در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه ورزش کشور نیاز به نگارش نظام آموزشی جدید دارد، اظهار کرد: بعد از دو سال تلاش، فرایند و مدلی را تعریف کرده‌ایم که با همکاری فدراسیون‌ها و متخصصین می‌توان نظام‌های تخصصی مربیگیری در هر رشته را تعریف کرد.

ملایی اضافه کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که هر فدراسیونی متوسط با نیازهای خودش یک نظام تربیت مربیگری داشته باشد و مربی ما متناسب با این نظام دوره‌های آموزشی را فرا بگیرند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: در هیچ جای دنیا ظرف چهار روز مربی تربیت نمی‌شود، بلکه باید زمان آموزش را افزایش داد تا فرصت یادگیری به افراد داده شود.

وی افزود: امسال در قالب فاز اول با هفت فدراسیون‌ قراردادی منعقد کرده‌ایم که دانشگاه شریف نظام مربیگیری آنها را باز تولید می‌کند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: در فازهای بعدی، سایر فدراسیون‌ها نیز به این جرگه خواهند پیوست و نظام آموزشی کشور به این ترتیب تغییر پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: وضعیت سلامت مردم ایران با تغییر سبک زندگی با مشکل مواجه شده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: نظام آموزشی ما مهارت‌محور است، و امروز به یک نظام آموزش جامع تندرستی نیاز دارد تا بتوان از وجود آنها برای ارتقای سلامت جامعه استفاده کرد.

ملایی از برون‌سپاری نظام جامع آموزشی در حوزه ورزش کشور خبر داد و گفت: قراردادهایی نیز در این زمینه منعقد شده است.

به گفته وی، مهم‌ترین نقطه در هرم نیروی انسانی، مدیران هستند اما مدیرانی که در راس هرم ورزش قرار گرفته‌اند آموزش‌های متناسب با حیطه کاری خود نمی‌بینند و با همین ‌منظور و برای نخستین بار نظام جامع آموزش مدیران بدنه ورزش کشور برون‌سپاری شده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: اگر نیازسنجی دقیق در حوزه آموزش ورزش در کردستان انجام شود، در کوتاه‌ترین زمان سرویس مالی و پشتیبانی آن تامین خواهد شد.

کد خبر 4127697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha