پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ آبان ۱۳۹۶، ۹:۱۴

رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان عنوان کرد:

برقراری ۳۶۰ تماس با مرکز ۱۲۵ همدان و انجام ۱۰ عملیات

برقراری ۳۶۰ تماس با مرکز ۱۲۵ همدان و انجام ۱۰ عملیات

همدان - رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان گفت: شهروندان همدانی طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۶۰ مرتبه با مرکز آتش‌نشانی تماس گرفته‌اند که از این تعداد ۱۰ تماس منجر به عملیات شده است.

محمدرضا بیاناتی در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: شرکت در ۶ عملیات اطفای حریق، ۳ عملیات امداد و نجات و یک مورد عملیات احتیاط حریق حاصل تلاش پرسنل آتش نشانی همدان در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

بیاناتی با بیان اینکه شهروندان دیروز ۳۶۰ مرتبه با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته اند، گفت: از این تعداد تماس ۱۰ مورد منجر به عملیات شده، ۱۵ تماس برای مشاوره و راهنمایی برقرار شده، ۴۰ تماس اشتباه بوده و متاسفانه ۲۹۵ مورد ایجاد مزاحمت بوده است.  

وی گفت: عملیات انجام شده در این مدت ۶ مورد آتش سوزی شامل حریق درختان در جاده فرودگاه، ۲ مورد حریق باغ در جاده ملایر و بلوار بعثت، حریق سطل زباله در صدف، حریق لاستیک در بلوار ارتش و حریق مراتع و پوشش گیاهی در شهرک مدرس بوده است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان گفت: همچنین ۳ مورد عملیات امداد و نجات شامل نجات افراد محبوس شده در آسانسور پل عابر پیاده در شهرک مدنی، نجات حیوانات در شهرک مدنی و عملیات امداد و نجات در حادثه واژگونی خودرو در میدان باباطاهر توسط آتش نشانان به انجام رسید.

بیاناتی گفت: تنها عملیات احتیاط حریق نیز مانور اطفاء حریق جایگاه سوخت در میدان پژوهش بوده و تعداد یک نفر نجات یافته نیز در این عملیات گزارش شده است.

کد خبر 4127723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha