به گزارش خبرنگار مهر، در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و بکارگیری کارکنان انتظامی استان در حفاظت از این راضی؛ روز یکشنبه تفاهم نامه همکاری بین مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی و بنیاد تعاون ناجا قزوین به امضا ء رسید.
محمدمهاجری قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در آئین امضای این تفاهم نامه که با حضور محمد مهاجری قائم مقام، رضا افلاطونی مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی و بخشداران مرکزی استان، روسای مدیریت امور اراضی شهرستانهای تابعه و بنیاد تعاون ناجا برگزار شد گفت : آب و خاک میراث آیندگان است و وظیفه ما حفظ و صیانت از این منابع خدادادی است.
وی افزود : استان قزوین بستر مستعد و مناسبی برای تولید محصولات کشاورزی و ظرفیت خوبی برای صادرات اکثرمحصولات کشاورزی دارد بنابراین باید بخوبی از آن استفاده کرد.
وی اظهار داشت : حفظ و نگهداری از زمینهای کشاورزی اصلی ترین وظیفه ماست و باید از تغییر کاربری اراضی کشاورزی پیشگیری کرد تا این منابع دستخوش آسیب نشود.
مهاجری تاکید کرد : تعامل و همکاری نیروی انتظامی در راستای گشت اراضی کشاورزی با امور اراضی می تواند منشا انجام حرکات خوبی باشد.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز گفت : مقوله امنیت جز لاینفک حاکمیت و از جمله مقوله هایی است که جامعه بشری بر آن استوار است.
رضا افلاطونی افزود: امنیت اقتصادی بعنوان بعد مهم در هر جامعه ای تلقی می شود که تامین امنیت غذایی مهمترین بعد اقتصادی است که برای هر جامعه ای اهمیت بسزایی دارد و جهاد کشاورزی متولی اصلی آن است.
وی؛ آب و خاک را مهمترین منابع امنیت اقتصادی ذکر کرد و گفت : هم اکنون حدود ۳۰ درصد از اراضی کشاورزی استان قزوین قابل کشت می باشد بنابراین باید از این امانت بخوبی حفاظت و استفاده بهینه کرد.
مدیر اموراراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به امضای تفاهم نامه بین امور اراضی جهاد کشاورزی و بنیاد تعاون ناجا اشاره کرد و گفت : این تفاهم نامه بمنظور حضور مستمر و یومیه نیروی انتظامی در گشتهای امور اراضی است که حضور همکاران نیروی انتظامی بعنوان ضابطین عام دادگستری، ظرفیت جدید در گشتهای امور اراضی و پیشگیری از تغییر کاربری زمینهای زراعی و باغی هستند.
افلاطونی تصریح کرد : در حال حاضر ۹ اکیپ گشت اراضی فعال، مجهز به ماشینهای گشت و GPS وظیفه گشت زنی و صیانت از اراضی کشاورزی را برعهده دارند.
وی یا د آور شد همچنین سامانه ۱۳۱ ارتباطات مردمی امور اراضی آماده دریافت گزارشات مردمی مبنی بر ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی و زمین خواری استان است.
در پایان این جلسه؛ تفاهم نامه ای بین مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین و بنیاد تعاون ناجا مبنی بر بکارگیری و استقرار نیروهای انتظامی در مدیریت امور اراضی استان و شهرستان جهت گشت اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی امضاء شد.
نظر شما