پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۵۷

مشاور رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها:

شکوه وحدت در راهپیمایی اربعین دیده می‌شود

شکوه وحدت در راهپیمایی اربعین دیده می‌شود

مشاور رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره مشارکت مردم در برگزاری همایش بزرگ اربعین حسینی (ع) ، گفت: شکوه وحدت در راهپیمایی اربعین مشاهده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی رحمانی با اشاره به اینکه هر یک از زائران اربعین حسینی (ع) نماینده چندین نفر هستند، اظهار کرد : با شروع اعزام های اربعین حسینی حال و هوای مردم در این ایام متفاوت می شود.

وی با تأکید بر شوق مردم برای مشارکت در این حرکت عظیم، افزود: هر کسی تلاش می کند تا به هر نحوی در این امر شرکت کند.

مشاور رئیس نهاد رهبری در دانشگاه ها با بیان اینکه عده ای مهمان و عده ای پذیرای این زائران هستند، گفت: وجود این وحدت زیبا است.

وی خاطرنشان کرد: با وجود سختی هایی در این مسیر ولی مردم با شوق در این حرکت عظیم شرکت می کنند.

حجت الاسلام رحمانی با اشاره به اینکه این همایش، پیامی برای همه جامعه بشری به دنبال دارد، تصریح کرد: برخی مسیر هدف و هدایت را گم کرده اند اما در راهپیمایی اربعین ایثار، فداکاری و شجاعت را می بینیم که به نمایش گذاشته می شود.

وی  با اشاره به اینکه امروز شاهد تجاوز برخی کشورها به ملت و کشورهای مسلمان دیگر هستیم یادآور شد: عده ای با خوی وحشی گری با انسان ها برخورد می کنند، مهم ترین پیام اربعین وحدت ملت های مسلمانان جهان است.

حجت الاسلام رحمانی با بیان اینکه پیاده روی اربعین حرکتی صرفا شیعی نیست، ادامه داد: اشاعه ایثار گری، انسانیت و خوبی ها از طریق این راهپیمایی، مهم ترین دغدغه ما است و این مسئله برای تمامی انسان ها پیامی درپی دارد و حتی اگر غیر مسلمانان وارد این حرکت شود، تمام زیبایی و شکوه آن را می بینند.

کد خبر 4128463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha