پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۴۱

در صورت تایید وزارت کشور؛

«شکری» فرماندار تبریز می شود

«شکری» فرماندار تبریز می شود

تبریز – فرماندار جدید تبریز به وزارت کشور معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که مدتی است با انتصاب رحیم شهرتی فر فرماندار سابق تبریز به عنوان معاون سیاسی امنیتی استانداری آذربایجان شرقی، تبریز شخصی را به عنوان فرماندار در راس امور خود نمی بیند، شنیده ها حاکی از معرفی حمید شکری به وزارت کشور برای تصدی این سمت است.

رحیم شهرتی فر معاون سیاسی و امنیتی استانداری آذربایجان‌شرقی نیز امروز در گفت و گو با رسانه های استانی ضمن تایید خبر انتخاب فرماندار جدید تبریز و معرفی وی به وزارت کشور اظهار داشت: حمید شکری فرد منتخب برای تصدی سمت فرمانداری تبریز است که به محض تایید وزارت کشور فرماندار شروع به کار می کند و تا چند روز دیگر معرفی عمومی خواهد شد.

گفتنی است شکری داری مدرک کارشناسی ارشد علوم سیاسی و مدیرسابق اجتماعی، سلامت و ورزش سازمان منطقه آزاد ارس و دارای سابقه فعالیت به عنوان فرماندار میانه است که در صورت تایید وزارت کشور به عنوان فرماندار تبریز منصوب خواهد شد.

کد خبر 4130512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha