پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۰۲

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران:

تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار مازندران گازرسانی می شود

تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار مازندران گازرسانی می شود

ساری - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اقدامات خوب دولت در زمینه گازرسانی به استان گفت: تا پایان سال ۹۷ تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار گازرسانی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نبیان بعدازظهر سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه از سال ۹۲ تاکنون فعالیت های خوبی در استان انجام شده است گفت: گاز استان مازندران در منتهی الیه مسیر قرار داشت زمانی با کمبود گاز مواجه بودیم.

وی با بیان اینکه در سال ۸۶ مردم استان با مشکلات عدیده ای در زمینه کمبود گاز مواجه شدند، افزود: از سال ۹۳ دولت تصمیم گرفت مشکل گاز استان رفع شود و نسبت به احداث خط انتقال گاز اقدام کند.

وی اظهار داشت: زمستان سال گذشته بدون چالش از بحران سرمای زمستان عبور کردیم و خط گازی کیاسر به ساری سال جاری افتتاح شد و مشکل گاز منطقه برای همیشه رفع شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استان مازندران گفت: برای پروژه گاز خط دامغان به ساری بیش از هزار میلیارد تومان صرف شده است و قرار است تا سال آینده تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار گازرسانی شود.

در این مراسم جعفر احمد پور به عنوان مدیرعامل شرکت گاز مازندران معرفی و از تلاش های محمد اسماعیل ابراهیم زاده مدیرعامل سابق تقدیر شد.

کد خبر 4130576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha